dijous, 24 de gener del 2008

A per ells!

Messi i Henry jugaran junts aquesta nit. Bona notícia, si senyor. Ronaldinho continua -eufemísticament parlant- posant-se en forma. Bona notícia també. I des de la derrota amb el Madrid, els blaugrana compten els seus partits per victòries (l'empat a 0 contra el Sevilla en copa és per a mi una victòria). Per tant, bones vibracions inicials per a acarar el partit d'aquesta nit.
Però amb vibracions no es guanyen els partits. Quina és la recepta per a sortir vius de l'eliminatòria? Per a mi, fer com en l'anterior: gol d'Henry i prova superada. Hem d'anar des del principi a pel partit, a pel gol que ens doni una certa tranquil·litat. Perquè aquest Vila-real és un equip molt perillós (tercer a la lliga), amb molt bons jugadors, i que segur que marca en el partit de tornada. Res d'especular, d'anar a per l'empat. La millor fòrmula per a acabar amb la porteria a 0 és intentar marcar molts gols a la porteria contraria. O com s'ha dit tota la vida: la millor defensa és un bon atac.I Pinto, que esperi. Prefereixo que jugui Valdés aquesta nit i que Pinto jugui el diumenge en lliga. Els experiments, amb gaseosa, no en quarts de final d'una competició que pot ser la taula de salvació de la temporada.

Etiquetes de comentaris: , ,

6 comentaris:

Blogger Toni ha dit...

Estic d'acord amb els teus apunts sobre el que ha de ser el partit, però això de que una competició en la que a quarts el rival més fort que queda sigui el Vilareal ens salvi la temporada crec que molt pocs culés ho firmariem. Jo no.

Salut!

dijous, 24 de gener del 2008, a les 12:34:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Home Toni, prefereixo guanyar la copa a un altre any en blanc (mai millor dit). La reflexió era en el sentit de no menysprear la Copa, de que els jugadors se la prenguin seriosament. L'any passat era pessimista (estava convençut que acabaríem perdent la lliga), però enguany sóc moderadament optimista, i crec que encara queda molta tela per tallar a la lliga.
No sé si ens salvarà o no la temporada, però la vull al sac!

dijous, 24 de gener del 2008, a les 12:49:00 CET  
Blogger Toni ha dit...

És cert, no s'ha de mensyprear la copa i s'ha de guanyar si es pot, però em referia a que encara que la guanyem ens faltarà quelcom... una champions més potser... una lligueta? Qui sap, però amb aquesta plantilla no ens podem permetre guanyar només la copa!
Tot i això s'ha de tocar amb els peus a terra i recordar que aquest any l'equip no està per tirar més de dos coets. Particularment l'estil directe que està destapant el Barça en els últims partits no em desagrada del tot a nivell d'aconseguir els propòsits si el joc no acompanya.

Salut!

dijous, 24 de gener del 2008, a les 13:22:00 CET  
Blogger Toni ha dit...

I ja que hi sóc també m'agradaria que el Camp Nou estigués més proactiu i no tant a la defensiva. El dia del Sevilla vaig poder anar-hi i el cert és que ben poca gent segueix els càntics o anima. El camp de l'Aberdeen fa molt més soroll i té una capacitat 4 cops menor. Ens ho haurem de fer mirar! Grada jove ja!

Ja m'he quedat a gust ;)

dijous, 24 de gener del 2008, a les 13:26:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu Bernat, jo sóc encara optimista aquesta temporada, independenment de que el Ronni es posi en forma o no. Crec que hi ha una bona plantilla, començant per la defensa, l'únic que em falta és algun reforç a la mitja, ja que hi ha jugadors que no se'ls critica però en els partits que van maldades s'amaguen de forma escandalosa. (Xavi) jo dono noms no com la premsa esgarrifosa que es dedica sempre a llençar la pedra i amagar la ma.

dijous, 24 de gener del 2008, a les 16:26:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Un partit on només va faltar el gol. Va ser una llàstima, ja que van dominar i van jugar força bé.
Ara toca que el Camp Nou dicti sentencia i doni el nom del semifinalista.
Salutacions

divendres, 25 de gener del 2008, a les 9:29:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici