dilluns, 28 de gener del 2008

Sentenciada


Sí, d'acord: possiblement la lliga la guanyarà el Madrid. Jo encara no la dono per perduda (alguns sí que la donen per guanyada), però reconec que pinta molt negre. Sobre tot si Rijkaard segueix fumant les coses que fuma i fa els canvis que fa. Que anem a fer.
Això sí, llegint el que publica avui Roncero ("Llamamiento desesperado al Rijkaard Team. Los cracks de Las Ramblas no deben rendirse. Que sufran más y así el placer será mayor..."), em sumo públicament a les peticions de Kknts: FORZA ROMA!

Etiquetes de comentaris: , ,

19 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

@tips
Gràcies company!
Tanta prepotència desenvoca en antimdadridisme: FORÇA ROMA!!!!!!!!!

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 10:51:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

No escudes tu antimadridismo en la prepotencia de un periódico.

Si es así, me pareces lamentable.

Saludos.

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 11:22:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

No és per un diari amic Raul, la majoria de culés volen que el Madrid perdi jugui contra qui jugui, sigui italià, anglès o somalí, igualment que la majoria de madridistes que volen que el barça perdi, idependenment de contra qui jugui. Tota la vida ah estat així i tota la vida ho serà.

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 12:21:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@Raul,
No sé si la resposta és per a mi o per a kknts. En qualsevol cas, sí que és cert que una part important del meu antimadridisme l'han generat els mitjans de comunicació. No sé si és inevitable, o sóc jo que sóc molt limitat, però comparar les diferències de tractament i les notícies que es donen del Madrid amb la resta d'equips genera animadversió, i crec que no solament en mi. Per exemple, en Mestalla (camp al que he anat moltes vegades), en cada partit es coreja la frase "Puta antena 3...), precisament pel tractament desigual que fan els mitjans de comunicació (en xquest cas també amb el València).
I crec que paraules com les de Roncero contribueixen precisament a que el Madrid compte amb molts antimadridistes. Els madridistes no en teniu culpa (alguns no, je,je, altres si), però és una realitat.
Salut!

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 12:29:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

No, no era por ti.

"Tanta prepotència desenvoca en antimdadridisme: FORÇA ROMA!!!!!!!!!"

Esa frase referida a una entrada en la cual te quejas (con razón, decir que la liga está sentenciada es de no tener ningún respeto por la historia. El hecho de que la tendencia del Madrid sea ascendente y la del Barça sea todo lo contrario es algo a tener en cuenta, pero la diferencia son solamente 9 puntos)de una portada del Marca, me demuestra que este ser humano que ha opinado categoriza a los merengues por la prensa que tenemos. A mí me la sopla si en Antena3 hablan mucho del Madrid o en TV3 hablan siempre del Barça. No te voy a tratar a ti diferente por el hecho de que Josep Maria Pou diga algo sobre el Madrid. Lo siento, pero me parece totalmente absurdo y demuestra una falta total de....¿respecto? ¿conocimiento? ¿madurez? No sé exactamente como expresarlo, pero de veras que me parece lamentable, de niño pequeño.

Saludos

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 12:45:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@raul
Potser tu ets l'excepció de tots els merengues.
Però no sé a qui vols anganyar quan diferencies tant entre la portada del Marca i els madridistes.
Potser et vols enganyar a tu mateix!
Si la majoria de madridistes no pensen com Marca, PER QUÊ ÉS UN DELS DIARIS´MÉS VENUTS?
No em vold`ràs fer creure que el compren els del Barça, o els del València?
No fotem!

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 13:09:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

¿Engañarme a mi mismo? Yo tengo muy claro lo que pienso.

Obviamente los que lo compran en su mayoría son merengues.

El hecho de comprar el AS no quiere decir que comulgues con todo lo que dice el AS. Yo mismamente tuve mi época en la cual lo compraba diariamente para el trayecto del bus, pero luego está mi raciocinio para saber que Roncero en un monigote, que Guasch me hace gracia pero también está muy pillao...etcetcetc.
Yo lo compraba porque hablaban del Madrid y me informaba de la actualidad. Luego llegó internet a mi vida y he pasado a ahorrarme 1€ diario.

Te invierto la situación: Fuera de Catalunya ven un corte de TV3 en el que dicen X. ¿Te gusta entonces que salte alguien con "los catalanes son tal y cual porque opinan X!!"?
Pues es exactamente lo mismo. No sé si opinas tú lo mismo que TV3 en ese momento o no (no me importa), pero supongo que te gustaría que te dieran el beneficio de la duda.

Nada más, saludos.

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 13:19:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@raul_joiner
Company, si n'hi haguéssin molts com tu, el món del futbol seria molt més tolerant...
@bernat
jo tampoc perdo l'esperança, però ens haurem de plantejar la creació d'una confraria com la del clau roent...
@kknts
amb l'equip que tenim, les alegries ens les hauria de donar el Barça, i no l'equip que s'enfronti al Madrid!

Salutacions

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 13:25:00 CET  
Blogger Xavi ha dit...

El meu mega-antimandrilisme no te res a veure amb els medis de comunicació. Abans de saber llegir i/o d'emetre qualsevol judici i opinió jo ja era antimandrilisme.
En quan a l'actual situació: Si jo ja era dels que pensàven que amb 7 punts estava tot perdut, que voleu que us digui ara? El Bilbao, una p--- banda més que altra cosa ens va empatar un partit que haviem de senteciar la primera part. En el fons crec que als jugadors ja no els interessa la lliga. Ho veuen tan perdut que el seu subconcient fa que pensin en altres coses, és a dir les dues copes ien el resultadisme. I això és tan perillòs com maliciòs. Ja veurem que cullons guanyem enguany.
Visca el Barça malgrat tot.

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 13:27:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@xavi
Personalment prefereixo la champions que la lliga, entre altres coses perquè si la guanyem nosaltres es mengen "la décima"

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 14:31:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

A mi em passa com a tips de merengue, el meu antimadridisme l'han forjat els medis de comunicació madrilenys, no tant els afeccionats. És veritat que hi ha madridistes del meu entorn que em poden caure malament, com de barcelonistes, però també és cert que tinc amics merengues que no tenen res a veure amb Marca i As i que fins i tot se'n foten d'aquesta premsa.

Ah, i la Lliga la té guanyada el Madrid des del dia del Camp Nou. Crec que és millor d'aquesta forma, amb temps per fer-nos-hi a la idea, i no com l'any passat.

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 15:20:00 CET  
Blogger Toni ha dit...

Sóc l'únic que encara té esperança :S M'ho faré mirar.

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 16:59:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

No, Toni. Jo també tinc esperança (cada vegada menys, això sí). Estic convençut que els equips de Schuster es desunflen (Llevant i Getafe en són bons exemples), i que no és res descabellat que puguin enganxar un parell de resultats dolents, amb equips de poc renom, que animi un poc la lliga. Mira si era complicat l'any passat que el Madrid guanyés la lliga, i finalment ja sabeu què va passar.
A mi el Madrid no em preocupa (sé que acabaran perdent més d'un i 2 partits d'ací a final de temporada). Qui em preocupa de veritat és el Barça, i sobre tot el Rijkaard.
Salut i ànims!!!!

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 17:06:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Si no os gustan los medios pro-madridistas no los leais, cazurros. Es como si yo tuviera que odiar al barsa por el sport.

"Forza Roma". Segundones. Tened cuidado con el Celtic de Galswow ese que es ha tocado, que yo creo que es va a meter la del pulpo. No se si recordais que el Barsa es una caca de vaca.

dilluns, 28 de gener del 2008, a les 23:10:00 CET  
Blogger Xavi ha dit...

Hola lopez,
mira, abans de dir cazurros als altres hauries de saber que barça s'escriu amb ç, no amb "s" com l'escrius tu, so-cazurro.
També hauries de saber que "Galswow" és com denominen els cazurros la bonica ciutat de Glasgow, que és com la resta de mortals ho escrivim.
En quant a les desqualificacions tipus "caca de vaca" denota cert grau de nerviosisme per part teva. Pren una tila cazurro !!

dimarts, 29 de gener del 2008, a les 9:01:00 CET  
Blogger Toni ha dit...

@lopez
Jo encara diria més: si no t'agrada aquest blog no el llegeixis.

I no et sulfuris home que la vida son dos dies.

Salut!

dimarts, 29 de gener del 2008, a les 11:09:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

La veritat es que pinta molt malament, pero amb la imatge de l'equip cada vegada hi tinc menys confiança. Si haig de ser sincera crec que estem en la segona temporada en blanc.
Salutacions

dimarts, 29 de gener del 2008, a les 13:29:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

dimarts, 29 de gener del 2008, a les 13:29:00 CET  
Blogger Robert Martínez ha dit...

A mí me parece peligroso justificar cualquier fobia hacia un club por aversión a los medios que la defienden. Si yo odio a mi vecino, sería injustificable que me alegrara de un malestar eventual de su hijo. Del mismo modo, puedo entender (aunque no compartir) que se odie a la prensa de Madrid, pero no tiene sentido desear que el Madrid pierda. Por así decirlo, ¿qué culpa tiene Van Nistelrooy de que Roncero sea un bocazas?

dimarts, 29 de gener del 2008, a les 15:28:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici