dimecres, 13 de febrer del 2008

Vendre la pell de l'ós...

En realitat volien dir: ¿Se hará realidad nuestro sueño?
No sé per què no posen en portada "El diario oficial del Real Madrid". Entre el barnús, la camiseta, Ronaldo parlant del Madrid i la portada, no sé què més els falta.

I Fabian Ortiz, a lo suyo.

Etiquetes de comentaris:

4 comentaris:

Blogger Unknown ha dit...

Sabía que lo sacarías. Esto clama al cielo ya. Yo tambien lo he reflejado.

Me ha hecho gracia lo de diario Real Madrid y me he fijado en las noticias de portada y la publicidad. De 6 elementos, 4 está relacionados con el Madrid. Ni el Sport la leche.

dimecres, 13 de febrer del 2008, a les 10:17:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

Fa poc vaig tenir una petita discusió amb el blogger d'una pàgina semblant a aquesta. Li deia que no podia ser tan crític amb diaris que mostren clarament les seves credencials (Sport i Mundo Deportivo), perquè això, vulguis o no, és una mostra d'honestedat amb el públic. El que fan As i Marca sí és repugnant, venint de dos diaris de Madrid fets per a tots els espanyols i que passen per no tenir un color definit. Això és molt més menyspreable que el forofisme declarat de la premsa barcelonina.

dimecres, 13 de febrer del 2008, a les 16:18:00 CET  
Blogger Josep ha dit...

Massa Madrid, donç jo això del barnus i camisetes i tot això no em don importància pero crec que el pasillo es te que fer com a respecte a l'equip guanyador, tot i que costi de fer, és futbol i es té que ser honest.

Salutacions.

dimecres, 13 de febrer del 2008, a les 17:27:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Santote @ Mono lito
Efectivament, crec que és el diari del Madrid, i com diu Mono lito (vaig seguir la teva discusió), trobo que l'Sport no s'amaga en ser un mitjà pro-culé, mentre que As i Marca pretenen ser imparcials. És precisament aquesta falsa imparcialitat el que em cabreja (i crec que no sóc l'únic)
@ Josep
Si toca fer-li el "pasillo" al Madrid, crec que el Barça ha de fer-lo. Al César el que és del césar. Però solament quan s'ho guanyi, no quan queden encara un munt de punts per jugar.
Salut!

dimecres, 13 de febrer del 2008, a les 18:08:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici