dimarts, 12 de febrer del 2008

Agafeu-se que ve curva


La Copa se ve por el Madrid
Juan Mora dixit. Sense comentaris.

Al clamor por Raúl se une ahora el clamor por Guti De l'article de Tomas Guasch, "sorprenentment" m'ha interessat un paràgraf:
Antecedente.
Recuerda la situación de Raúl a la de Mista y Tamudo en la Eurocopa de Portugal 2004: con 19 tantos fueron máximos goleadores nacionales, pero Iñaki Sáez los dejó fuera.
I m'he dit a mi mateix que, al tractar-se de la selecció espanyola, poc importaria el club de procedència d'un jugador. Si la situació va ser injusta en l'Eurocopa de 2004, la coherència dels mitjans els obligava a denunciar en portada les injustícies del seleccionador. Sabeu quines eren les portades llavors? Doncs m'he estat repassant les portades de Marca i, excepte error u omissió, no he tobat ni una sola referència ni a Mista ni a Tamudo. Algú pot explicar el per què d'aquesta diferència de tractament? No vull ser mal pensat, però Mista era jugador del València i Tamudo de l'Espanyol. Ah, i Guti i Raúl del Madrid.

Ací us deixo una tria de les portades de llavors:






























Etiquetes de comentaris: , ,

7 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Bona coleccio, si senyor!

dimarts, 12 de febrer del 2008, a les 14:35:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Ben trobat Bernat.
Però jo del Luís Aragonés portaria al Raul, el Guti i al Roncero de migcentre, a veure que diuen quan quedin eliminats a quarts !!!

dimarts, 12 de febrer del 2008, a les 16:01:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

M'hi jugo el que vulgueu a que Aragonés és destituït abans de l'Eurocopa i arriba un seleccionador (¿Del Bosque?) que convoca Raúl... i potser també Guti. La maquinària mediàtica ja s'ha engegat.

dimarts, 12 de febrer del 2008, a les 16:04:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

Intentaros abstraer por un momento de la maquinaria mediática, como bien ha dicho el monolito. ¿Llevaríais a Guti y a Raúl? Ya no digo que Guti tenga que ser titular o no, simplemente llevarlo para sacarlo la última media hora del partido de cuartos que se ha atascado en el medio del campo. ¿En serio no los veis mejor que muchos otros mediocampistas que ha llevado Luís contra Francia?

Saludos

dimarts, 12 de febrer del 2008, a les 17:49:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@el mono lito
Estic amb tu. També penso que l'entrenador de l'Eurocopa seà del Bosque.

@raul
Personalment, portaria Raúl a la selecció. Tot i que ha tingut èpoques de molt baixa forma, a l'actualitat s'ha de reconèixer que està bé. A més, és un jugador que s'implica i, sí no li surten les coses, com a mínim lliuta totes les pilotes. No sé si com a titular, però si a la llista.
En canvi, Guti no crec que sigui seleccionable. És com "el Guadiana", apareix i desapareix. Té moments d'alta qualitat, fins i tot partits complets molt bons, però també desaparicions sonades. No recordo CAP entrenador del Madrid, dels molts que ha tingut, que hagi confiat la titularitat a Guti durant una temporada llarga. Així és fer difícil fer-se mereixedor de la internacionalitat.
Tanmateix, convindràs en mi que és a Luis Aragonés a qui toca fer la llista, i en conseqüència caldria deixar-lo treballar en llibertat.

Salutacions

dimarts, 12 de febrer del 2008, a les 18:11:00 CET  
Blogger El matemático Abel ha dit...

Tips de merengues:

¿Por que escribes en catalán? ¿No sería mejor usar un lenguaje que entiende más gente para que te pueda leer más gente? Y yo el catalán lo entiendo, pero además se hace muy rayante estar leyendo en catalán y que pongas las noticias en castellano.

Te regalo mi gran consejo, para que veas que me caes bien.

dimarts, 12 de febrer del 2008, a les 20:59:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ López,
És que és la meva llengua, no puc evitar-ho. Si tinguès suficient nivell, escriuria en anglés o xinés, i així encara em podria llegir més gent, però de moment no en sé.
Gràcies pel consell, però prefereixo seguir usant el català.
Salut!

dimecres, 13 de febrer del 2008, a les 9:07:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici