dijous, 21 de febrer del 2008

Per fi

Per fi el Barça ens ha donat una bona nit de futbol, i a més, un bon resultat de cara a la classificació per a quarts de final. Finalment Ronaldinho va jugar, Messi també i Eto'o va ser suplent. Així que vaig encertar una de tres de les suposicions que feia l'altre dia. Tot pareix que rutlla: Messi torna a marcar (segur que va llegir les meves paraules que demanàven la seva suplència), Ronaldinho pareix que torna a jugar al futbol, Henry torna a marcar i Eto'o, senzillament, ha tornat.
Tot rutlla? No, tot no. En una petit llogaret habiten els irreductibles gals..., ai, perdó, m'he confós d'història.
No, el que em preocupa és la tensió que té aquest equip, que segueix viu en les tres competicions, però que no es pot permetre cap error en cap d'elles. A la lliga, a remuntar i a clavar més pressió (ànim Chetaf!) als merengues; a la copa contra un semi-renaixcut València inmers en lluites judicials; i a la Champions, doncs a passar rondes com a c... fins arribar a la final. És a dir, un fi de curs per a morir-se, difícilment suportable per a cap equip.
En fi, quedem-nos amb la versió optimista de la història. Anit l'equip va fer una passa de gegant per a accedir tranquilament a quarts. I, tal i com prevèiem, així ho recullen els mitjans en portada i en els seus articles d'opinió.

Etiquetes de comentaris: , , ,

5 comentaris:

Blogger Toni ha dit...

Reconforta que la crisi hagi canviat de barri, ja era hora (collons), però en aquest camí cap a la glòria hem d'anar amb peus de plom, doncs com tots bé sabeu, al futbol, el que avui és blanc demà es negre. La clau està en que tinguem més dies blancs (que no merengues) que negres. Així doncs, jo segueixo sent optimista amb cautela. La temporada passada va ser una caiguda lliure. Aquesta, al seu torn, és una lenta ascenció.

Salut!

dijous, 21 de febrer del 2008, a les 11:11:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

FORÇA BARÇA!
Ja tocava, espero que d'aquí a final de temporada torni el futbol!

dijous, 21 de febrer del 2008, a les 15:59:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Completament d'acord, pero aquesta actitud hauria de ser la de cada partit. Esperem que això no sigui flor d'un dia.
Salutacions

dijous, 21 de febrer del 2008, a les 16:33:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Es veritat que ja ens tocava disfrutar de bon futbol, però m'afageixo a demanar calma, hem de tenir continuitat per deixar anar optimisme.
No pequem del mateix vici dels periodistes.
Oscar.

dijous, 21 de febrer del 2008, a les 18:05:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

A veure si això dura i podem disfrutar de més partits com el d'ahir. Per altra banda és veritat que l'equip té molta pressió estant viu en les tres competicions, esperem que més que un inconvenient sigui un al·licient.

Salutacions

dijous, 21 de febrer del 2008, a les 18:22:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici