dilluns, 23 de març del 2009

Les ratlles de Roncero

M'encanta Roncero. A més d'il·lustrar-nos periòdicament amb la gastronomia castellana més variada (i més calòrica), i a més de canviar d'opinió 360º en qüestió de dies, setmanes o mesos, segons sigui necessari, és capaç d'analitzar la realitat segons el seu prisma merengue i adaptar-lo a les seves necessitats per a extraure estranyes teories que confirmen la bondat de l'equip madridista i de tot el que l'envolta.
Vegeu tres exemples extrets de la crònica del partit d'ahir del Madrid contra l'Almería: Lass, el superMakelele, les ratlles amb les que juga el Barça, i el Logroñés o Señorgol.

Ratlles, les que es fa vosté, sr Roncero!

¡Así se ficha!. Hace una década llegaron Karembeu y Savio para arropar la conquista de la gloriosa Séptima. Años después aterrizaron en un Barajas helado por el frío dos niños llegados desde la Pampa, Higuaín y Gago, y un meninho brasileño llamado desde ayer San Marcelo. Los tres pusieron su granito en la Liga del Clavo Ardiendo y en el paseo militar del curso pasado (¡18 puntos al Barça!). Y hace tres meses fueron Lass y Huntelaar los que ratificaron el poderío que tiene el Madrid cuando decide fichar en pleno mandato del General Invierno. Los iluminados los llaman "parches". Los que saben dicen que el vikingo Fernando Alonso ganó dos Mundiales de Fórmula 1 sabiendo cambiar los neumáticos a tiempo. Con el Almería de testigo, la obra de Mijatovic en la época de los mazapanes alcanzó su máximo esplendor. Lass, ovacionado en los medios al ser sustituido por un Bernabéu que ve en él al nuevo Redondo (compararlo con Makelele es absurdo, Diarra II es mucho mejor). ¿Y qué me dicen de Huntelaar? Está en la línea esperada en el que fue Bota de Bronce de 2008, hasta desesperar al creso Abramovich por no lograr su fichaje el pasado verano. Dos goles más del Cazador. Ocho chicharros al bote. Como el Barça luce camiseta con rayas, que tiemble para el Clásico del 2-M. Huntelaar le metió uno al Sporting, otro al Atleti, dos al Betis, dos al Athletic y dos al Almería. Las rayas le excitan. ¡Viva Holanda!

El Rey Hugo. El mexicano perdió el partido, pero ganó en crédito. En su particular OT por alcanzar el sueño de sentarse en el banquillo local del Bernabéu, planteó el duelo con grandeza. Al ataque, con ambición, buscando las bandas, cerrando espacios adelantando las líneas, con espíritu guerrero... Hugo Sánchez entrenará algún día aquí y 'su' Bernabéu le rendirá pleitesía. Yo que Florentino me olvidaba de Ancelotti (¿qué ha ganado Carlo estos años en Milán?) y giraba la mirada hacia el dueño del mejor gol visto jamás en Chamartín. Al Logroñés, palabra que leída al revés es "Señor gol". ¡Hugo, Hugo!

Etiquetes de comentaris:

13 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

a tips:

toma nota madrid: saluden al campeón.

Enhorabona ja heu guanyat champions i lliga.

dilluns, 23 de març del 2009, a les 13:39:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

L'Sport s'equivoca.
El Barça no pot guanyar un títol de Champions que fa un mes va guanyar el Madriz:

"Madrid: CAMPEÓN DE EUROPA 2009"
Diari Marca, fa un mes

dilluns, 23 de març del 2009, a les 16:07:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Gràcies Tip de tips.
Si fas referència a la portada de l'Sport d'avui, evidentment és ridícula. Si ho dius pel joc del Barça, t'agraïm els ànims. :)

dilluns, 23 de març del 2009, a les 16:08:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@tip de tips
T'aconsello que facis un bloc i perfectament el pots anomenar "Tips de l'Sport", segurament serà un èxit.
Tanmateix, et recordo que aquest bloc s'anomena "Tips de merengue" i acostumem a parlar de personatges com Tomás Guasch, Tomás Roncero, Fabián Ortiz, Alfredo Relaño, etc.
T'ho dic perquè el comentari que fas no té absolutament res a veure amb l'article del Roncero del post.
Salutacions

dilluns, 23 de març del 2009, a les 16:13:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

a tips de tips:

De rès. Gran barça ahir. Encara queda lliga ehh!

a l'anònim:

Gràcies, pel consell, però crec que el declinaré per 3 raons:

1- Com be has dit aquest bloc UNICAMENT critica la premsa madrilenya. Majoritariament estic amb totes les crítiques que emet aquest bloc, però malaudarament crec que abocar tota la crítica contra una premsa i obviar l'altra hem sembla si mes no, biaixar l'informació. Aquest biaix és una forma de manipular i d'alterar la veritat.
T'ho explico d'un altra manera: o tots o ningú. Dient que dolents son uns fins fartar-si i no intentar que la teva pròpia premsa millori (criticant a mascaró, carazo, casanovas, perarnau, caye, oscar zárate, kap...), hem sembla tan reprobable com el que és vol recriminar en aquest bloc i ho trobo motiu suficient per fer els comentaris que em vinguin en gana.

2- L'sport està com a "bloc recomanat".

dilluns, 23 de març del 2009, a les 17:31:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

a tots:

disculpes per les errates,

evidentment la primera part del missatge és per tips.

La segona errata son les raons, al final s'han quedat en 2.

Coses del dilluns, estic a tope de feina.

dilluns, 23 de març del 2009, a les 17:35:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Hey, si fas un gir de 360º te quedes on estaves! Els girs que te fan pegar la volta són els de 180º...

Hugo Sánchez va sortir valent, i curiosament això és el joc que li va millor al Madrid (cedir la posessió). Sabia què era el que li convenia (a ell, no precisament a l'equip que entrena).

dilluns, 23 de març del 2009, a les 22:26:00 CET  
Blogger Unknown ha dit...

això de "señor gol" té certa gràcia...

dimarts, 24 de març del 2009, a les 12:40:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Salva m.
Tens tota la raó del món. Les matemàtiques no són el meu fort.
@ Flipato
A mi també m'ha fet gràcia. I com ho relaciona amb Hugo Sánchez. Si és que per al comentari de text, Roncero és una màquina!

dimarts, 24 de març del 2009, a les 17:14:00 CET  
Blogger Unknown ha dit...

Hola Tomás: si el Barça estuviera dispuesto a vender a Messi o a Iniesta y tú tuvieras que ofrecer una cantidad por ellos,¿cuál sería?

Esto es especular, el Barça vendería por la clausula que son 150 millones. Mucho dinero, fuera de sentido en momentos tan delicados como los que vive la sociedad. Yo haría un locura por Iniesta que es español, manchego y madridista. Messi que se quede donde está que así sabe mejor ganar títulos al Barça. De hecho Messi ha sido titular los dos últimos años en el equipo subcampeón de liga...


espectacular...

dimecres, 25 de març del 2009, a les 16:09:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@flipato
Boníssim
Iniesta es español, manchego y madridista!
Es pot ser manchego i no español?
I avui l'Iniesta parlant que els diners no ho són tot i que els sentiments són molt importants, etc.

dimecres, 25 de març del 2009, a les 21:41:00 CET  
Blogger Sito ha dit...

@Tip

Tienes mucha moral para leer de continuo a Roncero. Por cierto, ¿qué día participa Perarnau en el Mon de Rac 1? Gracias

divendres, 27 de març del 2009, a les 14:16:00 CET  
Anonymous Cristiano Ronaldo ha dit...

Get more football updates at Soccer Highlights & Cristiano Ronaldo & Football Torrent

dijous, 4 de febrer del 2010, a les 10:50:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici