dimecres, 11 de març del 2009

Eurovillarato

Ai, Roncero, ja van cinc anys pronosticant que arribaria la Dècima! Però no veus que mentre mani Villar a la Federació el Madrid estarà perdut a Europa? Si ja van cinc vegades consecutives!
No aprens, Roncero, no aprens. No com Fernado Torres, que és tan intel·ligent que mentre té el baló als peus té temps de pensar en fer una falta, sabedor que les conexions Villar-Platini faran que surti net de la jugada. Quantes coses has d'aprendre, Roncero!

Tomás Roncero | 11/03/2009

The end. Sanseacabó. This is vergonzoso. El Madrid sucumbió embarrado por su mediocridad futbolística, por un escenario impactante y por un arbitraje mezquino, sucio, rastrero y propio de la organización que les paga. Platini y Villar se llevan de cine, comen de gorra gracias a sus dietas anticrisis, atracan al Atleti en el minuto 93 para que duela más y se esperan cuatro meses para consumar el exterminio del que fuera emperador de Europa con unas decisiones que adulteraron la eliminatoria. El belga De Bleeckere fue como dicen por aquí el Man of the Match (Hombre del Partido). Torres sabe que Anfield y el Liverpool están bien considerados por la UEFA. Por eso le hizo falta a Pepe en el 1-0 convencido de que haría la vista gorda. Y del shoulder (hombro) de Heinze qué les voy a decir. El ayudante del tal De Bleeckere se inventa un penalti y a callar. Chorreo arbitral. Dos goles ilegales, Villarato sección UEFA de fiesta y el Madrid de vuelta a casa por quinto año consecutivo. La Décima tendrá que esperar. ¡Será en el Bernabéu, en la final de 2010! [...]
Futuro. No queda otra que levantarse. La Cofradía del Clavo Ardiendo ha colapsado mi móvil. La Liga está viva y hay que cambiar el chip para recuperar la autoestima. Hace dos años se cayó en Múnich y todos daban por muerto al vivo que acabó en Cibeles.

Etiquetes de comentaris: ,

19 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Ho havia llegit aquest matí. I em pensava que amb el havia llegit fins avui en Roncero no em podia sorprendre, però el comentari de que Torres pensava que podia fer falta perquè no li xiularien, és de lo més surrealista !!!

dimecres, 11 de març del 2009, a les 13:22:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

JUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUASJUAS

dimecres, 11 de març del 2009, a les 13:35:00 CET  
Blogger Antipartidopopular ha dit...

Tomás "Roncerdo" es lo puto peor en cuando al periodismo madridista. No penséis que todos les reímos las gracias a este gilipollas de culo. Al contrario, cada vez que habla a la mayoría se nos cae la cara de vergüenza. Todos los madridistas con dos dedos de frente sabemos que el equipo está muy mal. Carente de ideas y falto de estrellas (muy importante). Por no hablar de jugadores que, debido a su edad, ya no deberían estar en la plantilla. Esta supuesta ilusión desmedida que ha habido en el entorno madridista estas últimas semanas ha sido por culpa de los medios de siempre (Antena3, As y MARCA) y los forofos de medio pelo, ineptos y estúpidos que no saben de fútbol. El aficionado medio sabía que ayer nos íbamos con 3 como mínimo. Un saludo a todos.

dimecres, 11 de març del 2009, a les 15:11:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

a tips:

Esquela en el diari Sport. Esquela l'11 de març.

dimecres, 11 de març del 2009, a les 17:04:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@tip de tips
I?
L'11-S és la diada nacional de Catalunya. Som uns malparits els catalans per seguir celebrant la diada en 11-S?
Xaval, si et pica et rasques, però no surtis amb collonades perquè fas el ridícul, pàtètic, com els madridistes de l'AS que demostren que la seva prepotència no els deixa acceptar les derrotes!

dimecres, 11 de març del 2009, a les 19:11:00 CET  
Blogger Antipartidopopular ha dit...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

dimecres, 11 de març del 2009, a les 19:39:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@antipartidopopular
Jo tampoc t'he insultat, de fet en cap moment m'he referit ni a tu ni al teu comentari, (que, per cert, m'ha semblat molt assenyat).
Les meves paraules anaven per a "Tip de tips", qui ha fet un intent patètic de barrejar la portada de l'Sport amb els atentats del 11-M, això és el que em sebla ridícul i una mostra de no saber perdre.
Res més.
Salutacions

dimecres, 11 de març del 2009, a les 19:48:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Jo tampoc entenc que te a veure el 11-M amb la broma de l'Sport.
Son ganes de marejar la perdiu.

dimecres, 11 de març del 2009, a les 20:11:00 CET  
Blogger Antipartidopopular ha dit...

Je, je. Entonces todo aclarado. Ya he leído de donde y porqué viene todo. Pensaba que la segunda línea me hacía referencia... Ya he leído todo más despacio (No soy de Cataluña -aunque si he estado- y algunas cosas me cuesta pillarlas). Saludos Almogàvers.

dimecres, 11 de març del 2009, a les 20:42:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@Antipartidopopular
Un placer poder discutir con madridistas que no les rien las gracias a bufones como Guasch y Roncero.
Saludos

dimecres, 11 de març del 2009, a les 20:55:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

a almogavers:

Estaràs en mí que no és el mes ahdient mostrar una esquela del Real Madrid el día que fà 5 anys van assasinar a quasi 200 persones en Madrid.

En cap moment he posat en qüestió la humiliant derrota del Real Madrid.

No entenc lo de la Diada, tampoc l'he ficat en qüestió.

Simplement l'he trobada fora de lloc, i un tant de mal gust.

Per cert tenir un pensament diferent al teu no és fer el ridícul ni ser patètic ni ser prepotent, ni molt menys aplaudir les bajanades de roncero. Perque si vas així per la vida com van molts nacionals-barcelonistes tindràs aspectes feixistes, ja que voldràs instaurar un pensament unic.

dimecres, 11 de març del 2009, a les 23:23:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

a almogàvers:

Per cert almogavers, dues coses:

-La veritat es que estic amb tú que no hi ha que riure els articles d'aquets personatjes-bufons de la premsa madridista, però tú estaràs en mí que el diari sport deixa molt que dessitjar.
Sembla fet per xavals de 12-13 anys. Eixa portada és informació o és un còmic antimadridista?


-analitzant la portada de l'sport no porta ni accents.

dimecres, 11 de març del 2009, a les 23:35:00 CET  
Blogger Antipartidopopular ha dit...

Guasch si es un bufón, lo veo más como un humorista (nunca me lo tomo en serio). "Roncerdo" es un auténtico gilipollas. Vamos, que el tío se cree lo que dice. A mí que un periodista sea de tal o cual equipo me parece cojonudo. Lo que me parece patético es lo que dice y con que seguridad lo dice.
Cuando el Madrid ganó la octava (creo recordar que iba 4º o 5º en la liga) tenía un auténtico equipazo, lleno de figuras y se notaba a leguas que les interesaba más la Champions que la Liga.
Mucho mercenario (por no llamarlos periodistas) del Madrid siempre recuerdan esa temporada. Y se equivocan. Eso es lo que nos gustaría. El Madrid no es ni de lejos la sombra de ese equipo.
Por otro lado, siempre he pensado que el Madrid llegando a semifinales (sin importar quienes sean los otros tres y sea cual sea su juego) es favorito para el título. Ahí yo creo que la historia si empieza a ser determinante. Pero vamos, que los cuartos son los cuartos, hay que pasarlos y ya van cinco años.
Yo, a principio de temporada, pues siempre quiero que el Barça pierda. Es lógico. Puntos que pierda el Barça al Madrid le pueden venir bien. A estas alturas, pues ya me da igual. Prefiero verlo y disfrutar de como juegan. Lo digo de corazón, aunque luego me "joda" que gane la Liga. Pero al César lo que es del César.
Siento haber metido esta chapa, pero es para que veáis que no somos todos iguales (aunque me parece cojonudo que les metáis caña a ese tipo de "periodistas" en el Blog, se lo merecen). En mi grupo de amigos somos un 50% del Madrid, un 25% del Barça y otro 25% del Atleti y nuestras charlas sobre futbol siempre son más sensatas que cualquier tertulia "Carruselera". Un saludo para todos.

P.D.: Almogàvers, entiendo el catalán, más lento que el castellano lógicamente, pero lo entiendo bien. Esto es un Blog catalán y no me molesta en absoluto que habléis en vuestra lengua. Saludos. Me gusta mucho el Blog. Lo visito cada dos o tres días.

dimecres, 11 de març del 2009, a les 23:46:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

hemos visto al futuro campeón...
´
almogàvers suposo que tú que critiques la prepotència no et semblarà massa bé aquesta portada... o m' equivoco perquè faig el ridícul o soc patetic també en aquesta ocasió?

dijous, 12 de març del 2009, a les 10:30:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Des de les declaracions de Boluda del chorreo, el madrid no ha donat ni uan de dretes. La veritat es que el partit de Liverpool nomérs va existir un equipo, el red.
En fi, que segueixin pensant que va ser una atracament.
Salutacions

dijous, 12 de març del 2009, a les 10:48:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@tip de tips
La teva demagogia barata em cansa molt.
Et torno a insistir que el que em sembla riícul i patètic és que 5ANYS DESPRÉS de l'11-M facis un intent de barrejar les 200 morts de l'atentat amb una esquela d'un diari purament esportiu que fa referència exclusivament a la "mort esportiva" del Madrid a la Champions. Segueixo pensant que és rídúícul.
Ara bé, suposo que la teva lectura és que es tracta d'una falta de respecte i un insult als familiars de les víctimes...
Quant a la prepotència, més que en les victòries (proclamar als 4 vents que bons que som és molt fàcil, i ho fa tothom), es veu més clara en les derrotes.
Llavors és quan surten el Villarato, el Platini i ara fins i tot els morts de l'11-M

dijous, 12 de març del 2009, a les 14:50:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

a almogaver

i jo faig demagogia?

tu DEFENS sistemàticament l'sport que és un diari lamentable (carazo, mascaró, perarnau...) i critiques l'as, que si més no, fa exactament el mateix...

Si la prepotència la fa l'as o el marca, es reprobable i absurda, si la fa l'sport es raonable...

la veritat es una pérdua de temps dialogar amb fanàtics!

dijous, 12 de març del 2009, a les 18:07:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@tip de tips
Jo defenso l'Sport?
No he comprat l'Sport mai en la meva vida, pràcticament no el llegeixo mai, m'he assebentat de la portada de l'esquela pel teu comentari.
Per cinquena i espero que última vegada, perquè començo a pensar que no entens el català: EL QUE EM SEMBLA RIDÍCUL I PATÈTIC ÉS BARREJAR UN ATEMPTAT DE FA 5 ANYS AMB UNA PORTADA ACTUAL QUE FA REFERÈNCIA A LA MORT A LA CHAMPIONS DEL MADRÍ.
Segons la meva opinió, barrejar les dues coses és confondre el tocino amb la velocitat, en cap cas crec que hi hagi mala intenció, i en cosecuència, no és de mal gust ni una falta de respecte cap a ningú.
Intentar-ho barrejar com fas tu, SÍ em sembla no saber perdre.
Per cert, la portada d'avui de l'SPORT SÍ és prepotent.
PERÒ, la de la setmana passada del MARCA:
CAMPEONES D'EUROPA 09
ENCARA HO ÉS MÉS perquè estar eufòric després d'un gran partit del teu equip té un passe, però estar-ho havent perdut a casa a l'anada per 0 a 1 és una mostra més de la prepotència madridista.
Per acabar, les meces crítiques han anat CAP EL TEU COMENTARI, i per això sembla que sóc un FANÀTIC.
Curiós.
Tu que desenterres morts de fa cinc anys, deus ser un tio objectiu, no?
Molt curiós

dijous, 12 de març del 2009, a les 20:15:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

a almogavers

lo curiós es que trobes justificació a les bajanades de l'sport...

torno a repetir que no estic barrejant res. En cap moment he dit que ho facin expressament lo de l'esquela. Simplement ho he trobat de molt mal gust, macabre i inoportú per la data.

no fa falta que em contestes... ja se que no estaràs d'acord. De totes formes si no compres l'sport, ja estem una mica mes a prop

divendres, 13 de març del 2009, a les 13:28:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici