dijous, 5 de març del 2009

Marca, tu sí que cantes

Sí, amics, ja ho heu vist. Mentre molts estavem entretinguts veient com l'Atlètic guanyaba al Sevilla, o com el Barça patia en l'Ono estadi, els merengues han aprofitat la distracció i s'han proclamat Campions d'Europa 2009. Òbviament, aquesta notícia tenia que anar destacada en portada. Quina mala sort per als equips que ahir jugaven les semifinals de la Copa del Rei, ja que ha coincidit amb que el Atlétic arribava a la final de la Copa del Rei (trenta i tants anys després) i que el Barça també era finalista.
Però clar, la importància de la victòria del Madrid, i sobre tot, que el resultat es va produïr ahir mateix, obligaven al diari més llegit de tot l'estat a dedicar-li la portada al campió d'Europa. I ben mereixcut que ho tenen, clar que sí!

Hay canguelo hasta en la copa, afirma també Marca, referint-se al partit d'anit. Home, una miqueta de por sí que hi va haver, sobre tot amb el penal que afortunadament Pinto (que si ens el trobèssim de nit per un carrer obscur, començaríem a còrrer) va aturar. Qualsevol semifinal o final de Copa té grans dosis d'emoció i tensió, perquè no hi ha temps ni ocasió de rectificar. Però clar, com que el Madrid fa temps que no juga una semifinal o final de Copa (entre altres coses, perquè està jugant el Campionat d'Europa), els de Marca no ho saben.

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

a tips:

1- Confons el concepte "marca" del concepte "madridistes". Ja tenia raó el Raul-joiner.
2- L'unica afició que de moment s'ha autoproclamat campiona de lliga es la culé. Recordem el campeones campeones, o el madrid cabrón saluda al campeón en desembre.
3- Mira't la gran hemeroteca del mundo deportivo o si pots les portades del sport quan el madrid a guanyat alguna cosa.
4- No estic justificant a Marca, simplement dic que la premsa catalana és de moment bastant pitjor.

dijous, 5 de març del 2009, a les 10:46:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Tip de tips
1. El Raúl -joiner té raó en moltes coses, però en aquest cas no sé on he confós a Marca amb els madridistes.
2. Jo no estic parlat d'aficions. Estic parlant de la portada de Marca. Que l'afició del Barça ha celebrat el títol abans d'hora? completament d'acord, però torno a insistir que estic comentant la portada d'un diari.
3. Efectívament, quan el Madrid guanya, ni MD ni Sport li dediquen pràcticament cap lloc a la portada. No seré jo qui digui el contrari.
4. No puc estar d'acord amb la teva afirmació: per a mi, en general són igual de dolentes, i puntualment unes superen en repugnància a les altres.
Salut company!

dijous, 5 de març del 2009, a les 12:56:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

i s'han deixat:

Y CHORREANDO A LOS RIVALES!

dijous, 5 de març del 2009, a les 15:04:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici