dimecres, 21 de gener del 2009

Aquest complot és una ruïna!

Existeix el periodisme d’investigació.
Periodistes de veritat, que a partir d’uns indicis cerquen respostes, que investiguen, que troben testimonis, que aporten proves concloents; capaços de desemmascarar complots, de portar conspiradors davant dels tribunals de justícia.

I després hi ha l’Alfredo Relaño, els “Men in White (MiW)” i la seva cada cop més patètica teoria de la conspiració del “Villarato”.
Teoria que, per cert, cada vegada es veu més retallada. A l’actualitat, ja no es tracta de perjudicar Ramón Calderón, d’ajudar Laporta, de fer que guanyi el Barça o perdi el Madrid. Ara s’ha reduït, es pot resumir de la forma següent: “els àrbitres que s’equivoquen a favor del Barcelona són premiats; els que ho fan a favor del Madrid són castigats". Ni més, ni menys.
I les proves? I els testimonis que ho corroborin?
Lo de sempre: el gol amb la mà de Messi a l’Espanyol, l’expulsió de Robben per protestar... i ara s’afegeix la “nevera” del Pérez Borrull.
Els mateixos arguments, repetits una i mil vegades, per a intentar convertir invencions en realitat.

Si uns quants errors arbitrals favorables al Barça, com la tan emprada mà de Messi, els serveix com a prova de l’existència de la conspiració, també, amb la mateixa simplicitat, es podria refutar amb uns quants exemples a favor del Madrid, com la mà de Van Nisterlrooy contra el Deportivo, en la mateixa lliga (escolteu la interpretació d’en Roncero!).

Tanmateix, si, per un moment, donéssim als MiW el benefici del dubte, el “Villarato” hauria esdevingut la teoria de la conspiració més desastrosa de la història de les conspiracions que es fan i es desfan.
Només així es podria explicar que, tenint els més alts estaments arbitrals a favor, inclòs el president de la federació, el Barça no hagi estat capaç de guanyar els darrers dos títols de lliga; sobretot el de fa dos anys, que acabà amb Madrid i Barcelona empatats a punts en la classificació.

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , ,

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

En totsl acord.
Visca el barça!

dimecres, 21 de gener del 2009, a les 21:34:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

I el diari Marca acaba de tirar més merda a sobre de la teoria del "Villarato":

Osasuna, el más perjudicado por los árbitros tras la primera vuelta. El Sevilla (+6) sería el equipo más beneficiado. El Valencia sería segundo en perjuicio del Real Madrid. Y el Málaga (-4) estaría... ¡en Champions!

Acabada la primera vuelta de la Liga BBVA, tan sólo cinco equipos de la máxima categoría pueden decir que los árbitros no les han perjudicado ni beneficiado en el cómputo global, ya sea por buenas actuaciones de los colegiados o por la compensación entre errores favorables y en contra.

Por otro lado, son ocho los conjuntos que tienen probados motivos para quejarse ante el estamento arbitral, ya que han perdido puntos que bien podrían haberles servido para situarse más arriba en la clasificación. En este sentido y como viene siendo habitual, el C.A Osasuna sigue sumergido en su mala 'suerte' y pueden contabilizarse hasta 11 puntos los que dejaron de sumarse por culpa de las malas actuaciones arbitrales que han padecido.

En el otro lado de la balanza se encuentran equipos como Real Madrid, Racing de Santander, Sporting de Gijón o Getafe, a los que la suerte se les ha puesto de lado.

La clasificación de la Liga BBVA 08-09 variaría de forma sustancial una vez corregidos los errores arbitrales. Ésta sería la tabla de Primera una vez 'corregidos' esos fallos:

1 - Barcelona 50 (=)
2 - Valencia 36 (+2)
3 - Real Madrid 35 (-3)
4 - Málaga 35 (+4)
5 - Villarreal 34 (+1)
6 - Sevilla 32 (-6)
7 - Atlético de Madrid 31 (=)
8 - Deportivo de La Coruña 30 (=)
9 - Athletic de Bilbao 27 (+1)
10 - Almería 24 (+3)
11 - Osasuna 24 (+11)
12 - Recreativo de Huelva 21 (+1) 13 - Racing de Santander 20 (-5)
14 - Sporting de Gijón 20 (-4)
15 - Valladolid 20 (-3)
16 - Numancia 20 (=)
17 - Betis 19 (-2)
18 - Espanyol 17 (+2)
19 - Getafe 16 (-5)
20 - Mallorca 14 (=)

JAVIER BENGOA, diari MARCA, 21/01/09

dimecres, 21 de gener del 2009, a les 21:42:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

este periodista se esta enfrentando el solito al diari as y yo personalment voy con el

dimarts, 27 de gener del 2009, a les 23:20:00 CET  
Blogger christian ha dit...

hola soy christian creador de futbolargentinosolo.blospot.com y queria proponerte un intercambio de link haci nos visitamos mutuamente bueno espero que me agreges a tus enlaces avisame asi te agrego
nos vemos.saludos

dissabte, 31 de gener del 2009, a les 9:46:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici