dilluns, 19 de gener del 2009

Villarato sí, villarato no

Torna el Boludarato en la seva màxima expressió. Dues errades arbitrals molt grosses i una expulsió que van afectar greument al resultat del R. Madrid - Osasuna. Un àrbitre que premeditadament va actuar afavorint al Madrid i perjudicant a l'equip petit, fruit d'una estratègia orquestrada per Villar, ara que Ramón Calderón ja no és el president del club merengue i sí el seu amic Boluda. Quina coincidència: amb Calderón de president, tot eren ajudes i títols a favor del Barça. Ara que Calderón se n'ha anat de la casa blanca, els àrbitres comencen a ajudar descaradament al Madrid, ajuda que els portarà sense cap dubte cap a la consecució del tercer títol de lliga, i tot gràcies a Villar.
[Mode irònic off]
Imagineu-se què hagués passat si les jugades del partit d'ahir s'haguessin produït en el Camp Nou. Imagineu què hauria dit Relaño i les portades de Marca i As. No vull ni pensar-ho. Avui ens parla de les errades, com no podia ser d'una altra manera, però no apareix cap menció a conspiracions ni a res semblant.
Esperem que ningú oblide aquesta jornada, i que si el Barça resulta beneficiat d'alguna manera en properes jornades, no tornin a parlar d'ajudes, de Villaratos ni de bobades semblants.

Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici