divendres, 20 de febrer del 2009

Per a ser divendres, ració doble

Avui ens despertem amb una coberta d'aquelles bones, bones. Si el Barça diu que no se'n refia del Madrid (obvi, les lligues es guanyen quan matemàticament s'han guanyat), això significa Canguelo en el Barça. I si haguéssin dit que el Madrid no els preocupa, la portada de Marca hauria sigut "Prepotencia culé. El Barça desprecia al Madrid". A més, recorden el Tamudazo, o com diu Moisés Llorens, "el gustazo del siglo" perico. Per a analitzar també l'article de Llorens, per incoherent. Per als pericos, fer perdre la lliga al Barça és el gustazo del siglo, però si els aficionats del Barça desitgen que l'Espanyol baixi a segona, és perquè són tancats de ment i ignorants. Algú que ens ho expliqui.

Aún duele el 'gustazo del siglo' perico

Moisés Llorens | 20/02/2009

Qué ganas le tienen a Raúl Tamudo en Cataluña. Después del Gustazo del Siglo en el Camp Nou de hace dos años, cuando el delantero dejó sin Liga al Barça en el último suspiro, a los culés les siguen escociendo los ojos de las lágrimas que derramaron aquella noche en la que culparon a los blanquiazules de privarles del título, cuando sus jugadores fueron perdiendo el tiempo y las oportunidades paseando su fama por los garitos de moda de Barcelona.

Cierto es que Tamudo estuvo tiempo sin hablar. Y que hubiera hecho bien atendiendo a los interesados hace algún tiempo, pero estaba en su derecho de cerrar la boca de manera privada, al igual que Guardiola, que tampoco se somete a cuestionarios; tal y como van las cosas serían verdaderos masajes. Pero el capitán siempre actuó igual: cuando andaba lesionado, respondió sin hablar. Ríe la Barcelona blaugrana ante la desgracia españolista. El catalán culé y cerrado de mente considera que sería divertido ver al Espanyol en el infierno, algo incomprensible y de ignorantes; muchos no deben saber que a los pericos los fundaron unos estudiantes catalanes, mientras que a los culés lo hicieron Gamper y su troupe de Basilea.

Etiquetes de comentaris: ,

5 comentaris:

Blogger Toni ha dit...

Doncs si baixen no seré jo el que s'estigui de celebrar-ho ^^

Respecte al Marca, bordant, com sempre.

divendres, 20 de febrer del 2009, a les 10:41:00 CET  
Blogger Unknown ha dit...

Marcas'ha convertit en prensa container (que diría monegal ahhh),es el tele5 dels diaris.

Moisés Llorens es dels venuts a Prisa, retransmet el barça com el més culé i després escriu aquestes coses,a més de la incoherència que molt bé ens remarca Tips.
A més, a Barcelona es vivía certa indiferència en vers l'Espanyol, però desde el "Tamudazo" i les posteriors mofes i celebracions aixó ha cambiat.Salutacions

divendres, 20 de febrer del 2009, a les 12:09:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Repeteixo:
Ahir un equip de l'ACB va eliminar un equip de l'NBA:

FCB - 83 RMNBA - 78

divendres, 20 de febrer del 2009, a les 20:11:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

i l'sport i el mundodeportivo son el canal história i la bbc.
I el dibuixant kap es el roto!

diumenge, 22 de febrer del 2009, a les 11:39:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Es normnal que la ilusió s'hagi desfermat en els diaris madrilenys i es que els 5 punts retallats en dos partits els dóna peu. El Barça haurà farà bé en tornar ràpid al camí de las victories i només mirar-se ells mateixos.
Salutacions

dilluns, 23 de febrer del 2009, a les 14:11:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici