dijous, 28 de febrer del 2008

De manual

Ahir vaig veure el partit a territori comantxe. Vaig quedar amb un amic a València capital, i tot i això, el bar estava dividit en un 50% entre aficionats del Barça i aficionats del València. Com no podia ser d'una altra manera, va regnar la concòrdia des del primer minut fins a l'últim. Sí, l'últim inclós, tot i la clara mà d'Eto'o. Perquè, la veritat, veient com havia anat el partit, els valencianistes no es van queixar massa del gol, tot i ser injust.
Vaig veure un Barça molt treballador i que va fer, en línies generals un bon partit. Però (sempre hi ha un o més d'un), continuem amb mancances flagrants. Un equip tan ofensiu com el Barça és lògic que llanci molts corners al llarg d'un partit. Ahir va ser una mostra evident que el Barça no té ben treballades aquestes jugades, ni per part dels qui llancen el corner, ni per part dels rematadors. El mateix passa amb les centrades a l'àrea, que mai trobaren cap rematador. O l'obsessió per regatejar i fer passades dins de l'àrea petita, quan el manual del bon davanter aconsella rematar a la primera. El València va fer un gol amb tres passades i amb un remat directe; el Barça va rematar 25 vegades a porteria però sempre triant l'opció més difícil.
En fi, ens queda el partit de tornada, i si el Barça juga com anit i corregeix un parell de detalls, per joc i per qualitat crec que podem passar l'eliminatòria.
I si no, com que aquí mana el Barça, passarem per lo civil o per lo criminal.

No se confundan: aquí, el que manda es el Barça.

Tomás Guasch | 28/02/2008

Lo peligroso de este fotón de AS que dio ya la vuelta al mundo es que la gente puede confundirse: aquí, el que manda es el Barça. El gesto merengue de Villar es anecdótico; podría ponerse perfectamente la camiseta del primer rival de España en la Eurocopa y no sentiría frío ni calor: él es así de simple. Lo importante es lo otro, que el fotón no confunda a la gente: aquí el que manda es el Barça. Hasta el año pasado, descarao. A partir de la llegada de Ramón Calderón al Madrid no es que le perjudiquen, es que al Madrid le asaltan menos. La mano de Juanfran y lo que vino después es lo escandaloso, no el fotón, producto de una noche loca y de los vapores del Rioja, imagino. Lo tremendo es que no hubo penalti en La Romareda, pero sí tarjeta para el lateral zaragocista por darle a la pelota con la mano (?) pero no la hubo para Zambrotta en el penalti que supuso el momentáneo empate del Levante en el Camp Nou cuando su manotazo fue catedralicio. Ni la vio Milito, y hubiese sido la quinta y su stop al Manzanares, por un clamoroso derribo por detrás a Riga: habrá más... Que el que manda, manda sin necesidad de ponerse una camiseta.

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 comentaris:

Blogger raul_Joiner ha dit...

Que lástima, hasta el minuto 93 el Valencia tenía el partido por la mano.... :P

dijous, 28 de febrer del 2008, a les 11:05:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

La verdad es que el empate a 1 es poca cosa más teniendo en cuenta las numerosas ocasiones que tuve el Barça. Un uno a uno que deja la eliminatoria abierta, pero forzando al BArça a salir a marcar en Mestalla.
Saludos

dijous, 28 de febrer del 2008, a les 14:57:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici