dijous, 27 de desembre del 2007

L’aposta de Deco


A vegades, ens sorprenen les decisions d’alguns jugadors a meitat de temporada.
Impactant és l’ultimàtum que ha pres en Deco:

Deco: "Si esta temporada no gano nada, me voy del Barça"
Una persona para la que la palabra derrota es sinónimo de fracaso, tiene muy claro que no quiere estar dos años seguidos sin levantar una copa. Por eso, Deco, en declaraciones al rotativo portugués ‘O Jogo’, anuncia su marcha si sigue la sequía.
“Si no conquistamos nada este año, me voy”. Así de contundente se muestra el centrocampista, sin dejar lugar a posibles dudas o falsas interpretaciones: “Jugar en el Barça es un sueño realizado. Llegué aquí y triunfé. Esta es mi cuarta temporada y ha sido fantástico, pero si no ganamos nada y las cosas no van bien, me voy”. De todas formas, el internacional portugués prefiere no pensar en ello, puesto que aún queda mucha temporada por delante y hay tiempo de reaccionar: “Ahora no pienso en eso porque espero que las cosas vayan bien”. (...)
Diari Sport , 27/12/07

La veritat és que no sé ben bé com prendre aquest gest, com un acte d’honestedat, o com un brindis al Sol, per a quedar bé, de cara a la galeria...
Deco va ser una peça important en l’esquema de Rijkaard quan les coses anaven bé; a l‘actualitat, amb tot torçat, molts l’assenyalen com una “ovella negra”.
Resta moltíssima temporada, esperem i desitgem que torni el Deco de fa dos anys i contribueixi a enlairar la nau.
Cas contrari, “adeus e muito obrigado”.


Fèlix

Etiquetes de comentaris: ,

6 comentaris:

Blogger Xavi ha dit...

Fèlix, això d'esperar al Deco de fa 2 anys és com esperar al Ronnie de fa 2 anys, o al Barça de fa 2 anys, o esperar que l'Henry torni a ser el del Arsenal, o esperar que Eto'o es recuperi d'una p.v. de les lesions. Estic fins els mateixos 00 d'esperar.
Han d'actuar JA!! Abans que comenci l'any 2008 han de fer algo. Si no és aixi ja sabeu com acabarà la peli. Sense cap títol i el cap d'en Laporta penjant de la porta de tribuna.
Au dios
Xavi

dijous, 27 de desembre del 2007, a les 11:16:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@xavi
Suposo que quan dius "fer algo" et refereixes a fer fora Rijkaard, no?
O voldries vendre els jugadors que creus irrecuperables al mercat d'hivern?
Quins?
Deco, Ronnie, Henry, Eto'o...?

dijous, 27 de desembre del 2007, a les 11:49:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Jo crec que vendre Ronaldinho no sería cap despropòsit. En els entrenaments i partits sembla un zombi deambulant i Deco amb les seves declaracions a l'estiu també l'empaquetaria amb un llacet. cal fer una renovació y tornar a tenir fam de títols.
Salutacions

dijous, 27 de desembre del 2007, a les 12:00:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

Estoy de acuerdo con Xavi.
Sé que la comparación tiene matices, pero es que realmente se parece mucho el Madrid galáctico a este Barça (las diferencias más significativas son que el Barça tiene sangra joven y con hambre por debajo).
¿Cómo actuó el Madrid? --> Regalando a Ronaldo, no renovando a Beckham, no renovando a R.Carlos...fichando gente joven y con hambre (y con proyección, para que se hagan buenos aquí)

Sinceramente yo vendería a Ronaldinho ahora mismo. El problema (ya lo puse en una entrada anterior) es que no sé cuanto te dan ahora mismo por él. Aunque por otra parte, no hay que buscarle el beneficio: Ronaldinho ha dado muchísimo al Barça.
¿Fichajes?
No creo que hagan mucha falta, simplemente ir metiendo poco a poco a Bojan&Giovani y contar un poco más con el islandés en el medio campo.

Saludos y felices fiestas.

dijous, 27 de desembre del 2007, a les 12:13:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

Si existeix un jugador capaç de rivalitzar amb Ronnie en quant a efecte cancerigen per a l'equip, aquest és Deco. Durant la temporada passada (i bona part de la campanya del doblet) va ser el pitjor futbolista del Barça, un migcampista que intentava filigranes en zones perilloses, que corria pel camp “como pollo sin cabeza” (Michael Robinson dixit, “like a chicken with his head cut off”), i que com a resultat dels seus despropòsits acabava perdent més pilotes de les que rebia. A més a més, és una persona de mala influència dins del vestuari: només alça la veu quan intenten imposar-li un codi intern de disciplina o per rebatre Edmilson dient que ell pot fer el que vulgui amb la seva vida privada. Aquestes darreres declaracions, assegurant que marxarà si no guanya res, només reflexen el seu nivell real de compromís amb l'equip.

Si us plau, que no esperi a veure si al Barça aconseguirà cap títol més, que marxi ja; amb ell a la plantilla no aconseguirem res de bo.

dijous, 27 de desembre del 2007, a les 19:58:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Jo segueixe molt emprenyat pel partit contra el Mandril.
El Raul, el van Nistelrooy i tota la penya blanca es deixaven la vida amb cada pilota i en canvi hi ha jugadors del barça k no els viag veure en tot el partit: ALGÚ SAP SI XAVI VA JUGAR? per exemple!
Sento repetir-me però si el problema és d'actitud dels jugadors (sigui amb Ronie, amb Deco o qui suigui), el màxim responsable és Rijkkard.
Fora i un entrenador amb mala llet al seu lloc

dijous, 27 de desembre del 2007, a les 20:37:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici