dimecres, 12 de desembre del 2007

Quin gran imbècil


Atenció a la crònica del partid d'anit del senyor Roncero (redactor en cap del diari As, no ho oblidem), a la seva barcelonitis flagrant (la referència a Valdés és gratuïta i de jutjat de guardia), i a l'odi que desprenen les seves paraules (i al que genera en la resta de mortals que tenim la desgràcia de llegir-lo). Aquest home és un (perdoneu-me) malparit, i un incitador a la violència. Us deixo algunes perles:

¡Décima a la vista!

¡Toma Valdés! El ingenuo portero titular del Barça aseveró en la víspera que prefería que el Madrid quedase eliminado de la Champions "porque así luego no te los encuentras". Razonable temor el del canterano culé, porque sabe que si en cuartos o semifinales se cruzan los caminos de ambos se habrá acabado la aventura europea del subcampeón de Liga. El Barça es ahora mismo la guarnición y el Madrid el solomillo. [...] Apenas había pasado un cuarto de hora y ya se había comido dos goles el abuelo de Heidi [...]
Este Madrid del maestro Schuster ha entrado en octavos por la puerta grande. [...]Julio César. Así habría que rebautizar desde ahora a Baptista, el auténtico fichaje de invierno. Nunca pensó en irse y Schuster siempre tuvo claro que acabaría tirando de esta bestia de la naturaleza, el segundo mejor jugador de la última Copa América (el primero fue Robinho, el Imperio Vikingo arrasa más allá de los mares como en los tiempos de El Dorado)[...] Ayer vio el paseo del rey de Europa junto a su colega, el transalpino Alessandro Pierini, que fue al santuario junto a su hijo Nicolás. ¡Italia es blanca! [...] Si Raúl no existiese habría que clonarlo. Es el Capitán de la Décima. ¡Luis, rectifica de una vez por Dios!

Efectivament, Schuster ha entrat per la porta gran, classificant-se com a primer en la última jornada, davant la Lazio (mireu la classificació de la Lazio enguany al Calcio), i amb el grup més difícil de tota la Champions.
Com diria Trillo, manda huevos.

Etiquetes de comentaris: ,

8 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Estan en su salsa , pero estan viviendo un espejismo en que espero y deseo empiece en el partido del Camp Nou , que ahi se vea el verdadero Mandril y porfavor! que el Barça haga el partido de su vida , porque es la unica manera de callar a esa gentuza! RONCERO HIJO DE PUTA

dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 10:49:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Ja no sóc l`úunic que insulta en aquest bloc!
El Barça li ha de tancar la boca a aquesta desgràcia de periodista el dia 22 amb tres xixarros!

dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 12:43:00 CET  
Blogger Unknown ha dit...

Pues no os perdáis al ínclito Josevi Hernáez en Marca hoy, lo he visto en edición papel. También atiza a Valdés, pero de forma mucho más lamentable (he comprobado al leer a Josevi que sí, se puede).

Por cierto. ¿No sería conveniente hacer una especie de almanaque de las veces que pronostican la décima?.

dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 12:55:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@santote
Es pot fer aquest "almanaque" que comentes...
De fet, al llibre "Tips de merengue" tenim un capítol que es titula "LA DÉCIMA", on es recull els pronòstics dels tres darrer anys de Florentino.
S'hauria d'actualitzar amb les profecies dels dos darrers anys!

dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 13:06:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Grandissim fills de puta,el Roncero i el Josevi.

Heu sentit al Deco avui?...jejeje,que es preparin!!

dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 15:10:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Jo no tenía cap dubte que el Madrid guanyaria en l'última jornada i a més tenint en compte amb qui jugaba. Malgrat això, no treu que la Lazio em va decepcionar molt. Ara comença la Champions de veritat
Salutacions

dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 15:14:00 CET  
Blogger raul_Joiner ha dit...

"que el Barça haga el partido de su vida , porque es la unica manera de callar a esa gentuza"

tú mismo has establecido el nivel actual del Barça

dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 15:46:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@raul
Suposo q quan diu lo del "partido de su vida" es refereix a passar per sobre del Madrid i ferlis un quants gols...
Perquè per a guanyar al Madrid per 1 gol no crec q es necessiti fer el partit de la vida!

dimecres, 12 de desembre del 2007, a les 17:31:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici