dimecres, 5 de desembre del 2007

La mala sort d’en Fabián Ortiz

(...) Sea lo que sea que se cuece entre Deco y los médicos, el resultado no ofrece otra lectura que un notable mal rollo en el vestuario. La versión oficial, claro, asegura que no, que en torno a Frank Rijkaard todo es color de rosa, que el holandés tiene el rebaño bajo control, por mucha oveja negra que vea Edmilson. Sólo es cuestión de tiempo, de que estén otra vez listos los fantásticos y que Deco no quiera ser suplente. Entonces se aclarará todo.
Fabián Ortiz, diari AS, 5/12/07

COBRARÍA 10 MILLONES POR AÑO Y ABRAMOVICH LE QUIERE EN ENERO
Ronaldinho tiene cerrado un acuerdo con el Chelsea

Diari Marca, 5 /12/07

Durant tres anys, Fabián Ortiz ha estat pronosticant, ara sí, ara també, la marxa de Ronaldinho del Barça, alguns cops al Chelsea, altres al Milan.
I ara va el diari Marca i l’avança per la dreta...
Quina mala sort, la d’en Fabián!

A més, amant com és de la futurologia, en Fabián avui ha predit “mal rotllo” per al retorn dels "4 fantàstics".
Just el mateix dia que el servei mèdic del Barça explica que la lesió d’Henry pot apartar-lo durant el mes de desembre i el diari Marca destapa la venda de Ronaldinho al Chelsea per al mes de gener...
Quina mala sort, la d’en Fabián!

Fèlix

Etiquetes de comentaris: ,

2 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

No sé a quin equip marxarà , però el que queda clar que Ronaldinho té els dies comptats al Camp Nou. Els cicles s'acaben i el del jugador brasiler està tocant la seva fi. Un adeu, pero donant-li les gràcies per tot el que ha fet.
Salutacions

dijous, 6 de desembre del 2007, a les 9:40:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Per cert,
És increïble la poca professionalitat que mostren alguns "periodistes" esportius.
Si realment van assistir a la facultat, el dia que van explicar allò de "comprovar les fonts" segurament estaven al bar jugant a cartes!
Mireu els titulars d'avui:

"Roberto de Assís, hermano y agente de Dinho, no desmintió que tenga ya un acuerdo firmado con el Chelsea, tal y como ha adelantado el diario MARCA"

Roberto de Assis: "Ronnie no se va"
El hermano y representante de Ronaldinho aseguró a MD que el '10' azulgrana no se moverá del club en el próximo mercado de invierno

Quina pena!

dijous, 6 de desembre del 2007, a les 9:40:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici