dilluns, 26 de novembre del 2007

Una victòria enganyosa

Resulta que després de tantes portades, apertures de telenotícies i comentaris en les tertúlies radiofòniques, el Barça de les ovelles negres ha retallat dos punts sobre el maligne, i ja només estem a 2 punts del líder. Deu ser que l'equip no estava tan malament. O que el nomenament d'un vicepresident esportiu ha fet entrar en raó als jugadors. O que el Madrid no és un líder fiable, a hores d'ara.
O, el que realment crec en la meva modesta opinió, que el Barça guanya sí o sí a casa, que el Recre és un dels equips de la cua de la classificació, i que ens ha costat més guanyar del que reflecteix el marcador.
És a dir, que si aquesta victòria serveix per a que tot torni al seu lloc, malament. Preferiria haver jugat fora de casa, i que el Barça s'enfrontés a un bon equip, i que el resultat, fos quin fos, hagués reflectit una imatge fidel de l'estat de l'equip, bona o dolenta.
Així, la victòria d'aquest cap de setmana, a banda dels 3 punts (que sempre són benvinguts), fa més mal que bé, perquè és enganyosa, i transmet tranquilitat (en altresa ocasions, necessària) a un club i a un equip que necessita acció (i no tanta autogestió).

Etiquetes de comentaris: ,

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

No s'ha d'oblidar que amb més o menys problemes l'equip a casa ha donat mostres de solvència, ha guanyat tots els partits i ha fet 20 gols per 3 d'encaixats. Això no treu que fora de casa no funciona de cap manera i que el vestidor és una bomba de rellotgeria.
Si es gestiona coherentment hi ha plantilla, però els probelmes perquè no s'enquistin de forma irreversible s'han de tallar d'arrel.

dilluns, 26 de novembre del 2007, a les 12:06:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Completamnbet d'acord, es un bon resultat, pero que ho ha de servir com una vena als ulls per no veiure els errors. Encara hi ha moltes coses a millorar i que no han canviat des d'inici de temporada.
Salutacions

dilluns, 26 de novembre del 2007, a les 13:29:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Contra l'APANYÓ, la propera jornada, es veurà com està l'equip!

dilluns, 26 de novembre del 2007, a les 18:18:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

L´Espanyol està delerós de guanyar-vos amb claredat per tal d´ajudar a aquest gran club a emprendre llur camí de contricció, prenent les mesures que calguin, per güarir els mals que no us deixen ser l´equip ressolutiu, sadoll de títols, que desitjeu. Tant de bo sigui així!

dilluns, 26 de novembre del 2007, a les 23:55:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici