divendres, 16 de novembre del 2007

Vacances

Joan Mª Batlle escriu avui a Sport el següent:

Márquez se ha ido a México, oficialmente por asuntos personales. ¿Una campaña publicitaria es un asunto personal?... En cualquier caso, éste no es momento para asuntos personales sino para asuntos del club. El sentido común indica que Márquez debería aprovechar estos quince días sin competición para recuperar su musculatura, últimamente muy frágil, y ponerse en forma en lugar de meterse veinte horas en un avión. Total, tres días de permiso que podrían acabar siendo cinco de fiesta, pues no hay entrenamientos programados para el sábado y el domingo. O sea, que mientras el presidente se pelea para que los internacionales jueguen menos partidos, el entrenador les da fiesta aunque no tengan que jugar... curiosa contradicción. Esto ya no es el virus FIFA, es el virus PDJ (permisos de difícil justificación). Habrá que consultar el código...

Otro caso es el de Eto’o, que se ha ido a Alemania para hacer grupo con su selección. ¿Hacer grupo con Camerún? ¡Que lo haga con el Barça, que es el que le paga! Tiene guasa el asunto, no sólo se lo llevarán a la Copa Africa sino que lo quieren lesionado y todo para que haga amiguetes en su selección. ¡Lo que tiene que tragar el soci!

Si el que diu és cert, tenim al davant una mostra més de la "fermesa" del cos tècnic a l'hora de controlar als seus jugadors. No anàvem a veure canvis? Si l'equip blaugrana és un dels pitjors preparats físicament, per què es permet que s'estiguin un cap uns quants dies sense entrenar-se? On és la professionalitat dels jugadors? Per què ningú li canta les quaranta a Rijkaard i a Márquez?
En realitat, en aquest sentit estem igual o pitjor que l'any passat.

Etiquetes de comentaris: ,

6 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

Crec que el tema de les seleccions no es pot controlar des del club, pero el tema de Márquez ja es una altra cosa. Enb fi, esperem que tot plegat no afecti massa.
Salutacions

divendres, 16 de novembre del 2007, a les 11:53:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

El problema és d'actitut, l'any en que es va guanyar Champions i lliga, segur que els jugadors sortien, hi van haver partits de seleccions...però als entrenaments tothom devia pencar, i als partits tothom corria.
Esportistes professionals de menys de 30 anys, no poden estar cansats per tenir dos partits setmanals, o haver de viatjar de tant en quan en primera en un avió, no fotem.
Actitut, compromís i esperit de sacrifici pel grup, aquestes tres paraules és el que hi haura de dir en majuscules al famós codi intern.

divendres, 16 de novembre del 2007, a les 13:08:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Sí, però qui controla aquesta actitud? Hauria de ser l'entrenador, no? I posar als que tenen actitud i llevar als qui no, però pareix que ni la temporada passada ni, fins al moment, aquesta, ho ha fet.

divendres, 16 de novembre del 2007, a les 13:23:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Però el responsable que els jugadors tinguin actitud, compromís i esperit de sacrifici és l'entrenador.
I si no n'hi ha, és l'entrenador qui ha de pendre mesures.
Portem un any i 10 jornades i Rijkaard NO HA FET RES!
Què hem de fer seguir lamentant-nos de no haver fet res a l'estiu o al final de l'any passat?
Hem de llençar a la merda el segon any consecutiu, tot i tenir una gran plantilla?
Crec que després dels títols guanyats Frank es mereixia una segona oportunitat, però amb ultimàtum i aquest s'està esgotant.
La informació d'avui amb els casos d'Eto'o i Márquez són una mostra més que l'entrenador NO PINTA RES EN AQUEST VESTIDOR.
Seguiexo pensant que cal fer el canvi JA!

divendres, 16 de novembre del 2007, a les 13:26:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Si la cosa no canvia en dos o tres jornades de lliga com a màxim, estic amb kknts: jo no llençaria un altre any al fem.
Si l'entrenador no canvia, canviem a l'entrenador.

divendres, 16 de novembre del 2007, a les 14:09:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'administrador.

divendres, 16 de novembre del 2007, a les 18:51:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici