dimecres, 14 de novembre del 2007

Dos equips

Confesso que no vaig veure el partit d'ahir. De fet, no sé ni tan se vol si el feien per la televisió. Únicament, a partir de les cròniques que he llegit, puc entreveure que l'equip va fer un partit acceptable contra l'Alcoiano. I això que no tenim als jugadors titulars (Messi, Ronaldinho, etc. ). Va jugar Guddy, i pareix que ho va fer bé. Va jugar Bojan, i també pareix que ho va fer bé. I Henry, tornà a marcar.
Resulta obvi que no es poden traure conclusions d'un sol partit, i menys contra un equip de segona B, però sí que és evident que hi ha gent de qualitat suficient al Barça per a plantejar-se dos models d'equip: un de toc, de qualitat, de floritura, per als partits a casa, on el factor camp té molt de pes; i un altre de brega, de contenció, de contundència, per als partits fora de casa. A casa amb Ronaldinho i Messi, i fora amb Gudjhonsen i Bojan.
Si Rijkaard vol mantenir la seva credibilitat davant del sozi i patizant, una de les mesures a prendre pot ser aquesta. I possiblement, d'aquesta manera mantindrem també la cotització dels cracks per a una possible venda a desembre o juliol.
Com ho veieu?

Etiquetes de comentaris: ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

No crec que s'hagin de fer dos equips, senzillament fer jugar els que estan més en forma.
A dia d'avui Ronnie, no està per jugar, tot i que per la seva qualitat, pot jugar un partit i fer dos gols a pilota parada.
Quan es recuperi Deco, Iniesta de fals extrem esquerra i Touré, Deco i Xavi a la mitja.
La llàstima és no haver venut a l'estiu Ronnie per 80M d'euros i haver fitxat un altre centrecampista de qualitat (Lampard per ex.),
perquè també li convindria al Xavi un toc d'atenció.

dimecres, 14 de novembre del 2007, a les 12:17:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Hi ha més de dos i més de tres jugadors que es mereixen un toc d'atenció...
El problema és que passen les jornades i no es veu cap reacció per part de Rijkaard, que és qui ha de pendre decisions quan la situació s'encalla.

dimecres, 14 de novembre del 2007, a les 12:36:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Un partit que es va mostar una millora, pero sense convenciment. Es veritat que va sortir motivat, pero poco a poco es va anar apagant l'equip i a més van fallar moltíssimes ocasions. Esperem que aixo sigui un primer pas per acabar de millorar.
Salutacions

dimecres, 14 de novembre del 2007, a les 13:40:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici