dilluns, 29 d’octubre del 2007

Ja hi som

Tot en aquesta vida és discutible. Pot ser fora de joc d'Henry (jo crec que és posició legal), el penal de Márquez és penal (a mi no m'ho sembla), o pot ser el penal a Geovani no ho és (crec que tampoc és penal). O a l'inrevés. Però ja hi som una altra vegada amb la cançoneta de les ajudes arbitrals, convenientment esbombades quan afecten al Barça, i casualment silenciades quan afecten al Madrid.

Estic totalment d'acord amb la tesi de Dfons. Quantes portades de VN i Raúl, de Raúl i Guti, de Robinho i Sneijder..., és a dir, de les victòries del Madrid gràcies als seus jugadors, i per contra, quants articles denunciant les victòries del Barça gràcies a Turienzos, Gámez o Iturraldes.

Ayza Gámez desenreda al Barça. (Marca)
Fuera de juego, panalti y regalito. (AS)

Madrid primero, Barça segundo. Los dos ganaron ayer, pero sin jugar bien. A veces me da la impresión de que ganan como por inercia. Por impulso histórico, por el respeto que imponen a los rivales, por un pellizquito más de calidad,
por el arbitraje (el Barça ayer)... Porque sí. [...]

El problema es para Rijkaard: ¿cómo dejarle fuera? Mientras haya resultados, por una maravilla de este o del otro, o por el arbitraje, o porque sí, el problema no agobiará, pero el problema está ahí. A estas alturas me pregunto cómo, con su pobre juego, Madrid y Barça están ahí. Por inercia, es la respuesta. Por un viento histórico que siempre les sopla de espaldas. Tienen algo más, que los demás no tienen: ese pase de Guti, la inmortalidad de Raúl, el arrebato de Messi, la virguería de Iniesta, un Ayza que sale al rescate... Con eso están arriba. Pero no me gustan. El que me gusta es, otra vez, el Sevilla.

Relaño, amb la seva habitual verbigràcia.

Quin fàstic!

Etiquetes de comentaris: , ,

3 comentaris:

Blogger dfons ha dit...

Relano cada dia em cau pitjor. No m'agraden les persones falses, que van de neutrals i despres surten cada dia amb el mateix...
I no us perdeu la cronica del partit de basket del Madrid, que aparentment va ser un robatori amb cinc antiesportives, i que el cronista d'AS ignora completament en el seu article.
I ben tips!!!

dilluns, 29 d’octubre del 2007, a les 21:21:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Completament d'acord, dfons.

dilluns, 29 d’octubre del 2007, a les 21:34:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Era d'esperar després que els dos gols fossin dubtosos. Sobretot el penal, que sent culé, trobo que no va ser pena máxima; encara que s'ha de reconeixer que en va perdonar d'un molt clar.
El fora de joc... buff... en cada repetició sembla una cosa. Són d'aquelles accions que l'àrbitre les pot donar per vàlides o no
Salutacions

dimarts, 30 d’octubre del 2007, a les 14:36:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici