dimarts, 23 d’octubre del 2007

Aquesta nit

El partit d'aquesta nit és, no cal dir-ho, importantíssim. He llegit en diversos llocs que la millor medecina per oblidar la derrota de dissabte passat contra el Vila-real és una golejada a Glasgow. Tant de bo! Jo em conformo amb guanyar per 0-1 i en el minut 90. No és necessari arrasar, no és necessari enlluernar a mitja Europa amb el famós tiki taka, amb la jugada mestra de Messi, amb Ronaldinho intentant llavar la seva imatge...

Ja dic, tant de bo, però que no sigui aquesta l’obsessió dels jugadors blaugrana. L’objectiu és guanyar, com sigui. Perquè perdre suposarà complicar-se la primera plaça en el grup de Champions; perquè perdre suposarà la segona derrota consecutiva, després d’una sèrie de bons partits, i pot ser l’inici d’una petita crisi; perquè pareix que el Barça és tan superior que ha de golejar; perquè perdre centrarà l’atenció en la presumible titularitat del bandarra de Ronaldinho, i qüestionarà perquè no ha jugat Bojan...

En fi, massa problemes que poden solucionar-se amb una victòria, una simple i senzilla victòria. Concentració, professionalitat, i efectivitat.
Sort per aquesta nit!

Etiquetes de comentaris: , ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el que dius, si es perd el debat de Ronnie, l'estat físic...a l'àmbit periodístic serà important.
No obstant una reflexió, quants equips de primer nivell estarien jugant com ho ha fet el Barça a exepció del partit de dissabte, amb tantes baixes titulars (Touré, Zambrotta, Eto'o, Màrquez, Puyol, Deco...).
L'entrenador no ha disposat en lo que va de temporada de tota la plantilla, així que ni siguem de blanc o negre, parlem de games de gris.

dimarts, 23 d’octubre del 2007, a les 12:16:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Tal i com está lequip de baixes el más important serán els desitjats 3 punts que ens poguem emportar de Glasgow. El bon futbol que quedi per un altre dia quan l'equip estigui amb més efectius.
Salutacions

dimarts, 23 d’octubre del 2007, a les 14:24:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic d'acord amb en Bernat, tres punts encara que sigui jugant malament.
Fins i tot l'empat és bo!

dimarts, 23 d’octubre del 2007, a les 14:37:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici