dimecres, 17 d’octubre del 2007

As inventa el mercat d’octubre !!!

Que dolents són 15 dies sense lliga, a manca de notícies, algun diari esportiu de Madrid, s’ha dedicat des de principis de setmana a llençar un possible fitxatge del Real Madrid...a mitjans d’octubre !!! tot un record.

Suena la hora de Cesc en el Real Madrid. Es casi una emergencia nuclear que este futbolista refuerce la plantilla a final de temporada. No puede continuar la 'Gutidependencia', aún aceptando que el rubio madrileño está en sus mejores cotas de rendimiento. Cesc es talento, llegada, liderazgo, juventud y españolía, que también viene bien una gota de producto nacional en el proyecto de Calderón. Este chico reúne todas las cualidades precisas para convertirse en junio en fichaje blanco y Wenger no debería poner más obstáculos. Tampoco su agente, el amigo Joseba, que en ocasiones anteriores ha hilado muy fino tirando de la cuerda a favor del Arsenal. Cesc estaría encantado de jugar en el Madrid y punto.

Cesc ha alcanzado la madurez ideal. En el Arsenal lo idolatran, por eso es el momento perfecto de abandonar. Ya ha hecho su trabajo y saldrá entre laureles de Londres. En el Madrid le espera un reto diferente, apasionante y en el que se sentiría muy protagonista. Un futbolista de su perfil no puede enquistarse en un club cuando cumpla 21 años en mayo y él mejor que nadie lo sabe. Cesc es un chico prudente y ha sido fiel a Wenger, el técnico que le ha hecho futbolista. Pero la realidad es que en el Bernabéu se le espera desde hace un año largo y lo probable es que la próxima Eurocopa la juegue ya como futbolista del Madrid.”
Diari As, P. San Martin, 17/10/07.

I després haurem de sentir coses com, “los contratos son para cumplirlos”, o que parlar de fitxatges abans de maig és desestabilitzar...és la objectivitat sense mesura dels nostres amics els plumillas blancs.

Nota.- Caldria que des dels diaris catalans no es fes el mateix error, perquè de Cesc també se n’ha parlat, encara que no de forma tant explícita.

Òscar

Etiquetes de comentaris: ,

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Si fitxa pel Madrid passarà a ser el SEÑOR FÁBREGAS!
Res de Cesc, ni Ceks ni Sesk ni catalanades d'aquestes!
Quin país de pandereta!

dimecres, 17 d’octubre del 2007, a les 12:54:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Aquests dies els diaris madrilenys s'han tractat més el debat de si Raul ha d'anar a la selecció o no, pero des de que va guanyar a dinamarca han començat amb els possibles fitxatxes... Un auténtica pena haver de veure això ... i encara ens espera una altra atrurada al novembre... que no pasi res.
Salutacions

dimecres, 17 d’octubre del 2007, a les 15:35:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Alba, el mes de novembre pronostico que serà:
"EL MES DE KAKÁ"
Temps al temps!

dimecres, 17 d’octubre del 2007, a les 17:27:00 CEST  
Blogger Morrissey21 ha dit...

Em sembla increïble que el Madrid, i el seu entorn, continuï mostrant aquest interés per 'Sex' Fábregas (Juan Carlos Rivero dixit), un jugador que els hi ha fet carbasses dos anys seguits. Això sense esmentar el cas Kaká, un serial digne de telesèrie adolescent (el tonto de l'institut que intenta lligar-se la guapa de la classe, mentre aquesta juga amb ell per riure-se'n davant de tothom i de pas posar gelós el seu xicot). On és l'antic orgull madridista?

dimecres, 17 d’octubre del 2007, a les 22:48:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici