dimecres, 10 d’octubre del 2007

El 7 de Raúl

Des que va acabar la darrera jornada del campionat de lliga, estic segur que tots haureu notat com a tot arreu només es parla d'un tema. No, no es tracta de la crema de les fotografies del rei, ni d'Educació per a la ciutadania, ni de la sortida de pista de Hamilton... No, com ja haureu descobert, espavilats lectors i lectores, el tema que ocupa les converses de mitja humanitat és l'absència de Raúl de la selecció.

Hi ha un vertader debat nacional, un clamor popular ensordidor que incomprensiblement pareix no escoltar Luís Aragonés, probablement perquè la seva avançada edat comença a jugar-li males passades en l'oïda.

Ja podeu veure la portada d’As. Tot i que Villa ja ha jugat molts partits amb aquest número a l’espatlla, ningú s’atreveix a lluir la camiseta del capità (perquè tot i que faci mesos que Raúl no juga amb la selecció, crec que tots estarem d’acord en que segueix sent el nostre gran capità). Perquè el 7 és, i serà, sempre de Raúl.

Alguns malfeiners direu que el debat no existeix, que només existeix en les ments dels periodistes esportius (veure a Manu Sánchez en Antena 3), que quina coincidència que l’enrenou mediàtic vingui provocat per l’absència d’un jugador madridista, que ningú recorda a altres no seleccionats que ben bé podrien anar a la selecció...

No em molestaré ni en contestar. Les respostes, són més que evidents. Sou uns malpensats i uns malfeiners.

Us deixo també algun article o notícia que m’ha cridat l’atenció:

Espanya se “olvida” de Laporta y entrena a tope (suposo que, com a molt, es referirà a la Selecció Espanyola, però com anava a diferenciar-ho el simpàtic periodista que ha elaborat la notícia, si pareix que no va acabar la Primària?)

Després el que barreja política i esport és Laporta, no? Us recomano que visiteu el blog de l'amic Dfons, que molt encertadament escriu sobre aquest tema.

Luís está dejando escapar una ocasión (una ocasió d'acontentar a la brunete mediàtica)

Laureada, honor y selección (de qui pot ser un article amb aquest títol?)


Actualització: ho podeu veure aquesta tarda a As. Algú ho dubtava?



Etiquetes de comentaris: , ,

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

El problema és que des de Madrid ho barregen tot.
Raúl amb el Madrid ha guanyat 3 champions i en molt partits ha estat determinant.
Raúl amb la selecció NO HA FE RES!

dimecres, 10 d’octubre del 2007, a les 12:47:00 CEST  
Blogger Morrissey21 ha dit...

Manu Carreño fa els esports de Cuatro, no els d'Antena 3. Et deus haver confós amb un altre manolo, Manu Sánchez.

Aquest afany per aconseguir que Raúl torni a la selecció espanyola és una de les promocions més esperpèntiques en la història recent de la premsa esportiva. A l'alçada del 'Villarato'.

dimecres, 10 d’octubre del 2007, a les 15:55:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Mono Lito,

Gràcies per la correcció, que ja he introduït. Sí, he confós a l'inefable Manu Sánchez amb el de Cuatro.

Gràcies!

dimecres, 10 d’octubre del 2007, a les 16:17:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Quan no hi ha lliga el tema es Raul a la selecció i això es el que toca aquests dies amb les fuegues del jugadors a les seves selccions. De moment, algunes que altres declaracions podían haber provocat portades al AS i Marca, pero ara estan ocupats amb el tema del delanter madridista. Ja tobaran el moment de podar-ho
Salutacions

dijous, 11 d’octubre del 2007, a les 14:39:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici