dilluns, 1 d’octubre del 2007

El villarato va per barris

Sergio Ramos celebra su gol

EL GETAFE PERDONÓ Y RAMOS LE DIO EL TRIUNFO AL MADRID

LÍDER DE MILAGRO

El Real Madrid continúa como líder a pesar de su mal juego (0-1). Los de Schuster se impusieron con un gol de Sergio Ramos, precedido por un fuera de juego de Robben, a un Getafe que dominó, pero que pagó su falta de puntería.


Com ja hem dit algunes vegades, les errades arbitrals són això: errades. Però resulta curiós comprobar com les errades arbitrals tenen més presència en les cròniques esportives segons on i quan s'han produït. Per exemple, el gol d'ahir del Madrid va originar-se en un fora de joc de Robben (fins i tot Marca així ho reconeix). Alfredo Relaño, director d'As i molt aficionat a esmentar en els seus articles les errades arbitrals a favor del Barça, no fa avui cap menció d'aquesta circumstància en la seva anàlisi del partit. És més, en AS ens podem trobar açò al respecte:
Raúl, siempre Raúl, se inventó un pase interior a Robben que eludía por un dedo el fuera de juego.

No sé com són els dits de Tomàs Roncero, però no són com el de la resta dels mortals.

El Madrid no puede ganar de esta forma. No pretendo que devuelva los puntos, pues la Federación se los podría sumar al Barcelona por alguna carambola de Villar, pero sí convendría un leve fustigamiento y un justo desagravio con la gente de Getafe, ahora mismo confusa.[...]
Fue Raúl, que juega mejor al fútbol de lo que deja traslucir su entrega. Su centro rajó la espalda de Licht. Robben, al límite del fuera de juego, se acercó al precipicio y asistió.

Juanma Trueba no solament dona la jugada del gol com a vàlida, sinó que té la barra d'incloure al Barça i a Villar en l'article i fer-lo sospitós novament de la conspiració a la que ens tenen acostumats.

Amb aquesta jornada són unes quantes amb errades a favor de l'equip merengue, però estic segur que tornarà prompte el discurs del Villarato.

Etiquetes de comentaris: , ,

1 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Estic esperant l'article del Guasch, a veure si el tracta és el mateix. Estic segur que ni ho comentarà...
Aquesta és la premsa objectiva de la capital, lamentable.
Per cert la portada de l'Sport o el Mundo Deportivo parla de robatori a Getafa ???

dilluns, 1 d’octubre del 2007, a les 12:15:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici