dimarts, 16 d’octubre del 2007

As a tope

Avui el diari As ve sembrat.
Comencem amb la típica portada, més pròpia d'estiu que d'aquestes dates, afirmant que l'equip merengue va a per un jugador (i ja se sap que quan el Madrid va, és que va com ningú). Cesc, maco, ja saps que vas a caure en el sac madridista. No importa que ho hagin afirmat moltes altres vegades i no hagi passat res de res. Tampoc importa que l'altre diari capitalí afirmi en la seva web que El Madrid se fija en Arteta. Avui comptem amb un secret que Tomás Roncero ens descobreix, i que dona molta més verosimilitud a la notícia de Cesc:

Desde Londres ve Realmadrid TV

La prueba de que Cesc no tiene descartada la opción de vestirse de blanco está en su domicilio londinense. En su televisión de plasma ve a diario las noticias que acontecen en el club a través de Realmadrid TV. Los partidos históricos que ofrece el canal temático blanco de la época de la Quinta del Buitre están entre sus favoritos. Cesc es un admirador de Schuster y se deleita con los encuentros de aquellas dos temporadas, en las que el crack alemán lideró el equipo que batió el récord histórico de goles del Madrid: 107 en 1989-90.

També ens trobem amb la periòdica defensa de Raúl com a jugador de la selecció aspanyola. Segons afirma Calderón, Raúl debería estar siempre con la selección. Tant de bo estiguès demà en el partit amistòs, i no Pujol!

Em sorprén l'article de Fabián Ortiz, que afirma que Giovani podria abandonar el club per una oferta raonable. I em sorprén no perquè no hi hagi possibilitats de que Giovani acabi en un altre equip, sinó per l'argumentació que pretén justificar-ho: Giovani és ja una vedette, segons Fuentes bien informadas de les que habitualment beu l'afamat periodista.

Però la més surrealista de totes és aquesta, que continua atacant gratuïtament a Laporta amb el tema de les seleccions. El sr. Romero, que signa la notícia, afirma que els cracks del Barça no van fer cas al seu president perquè van jugar 90 minuts amb les seves seleccions. I em pregunto en veu alta: des de quan un jugador decideix els minuts que ha de jugar? No serà responsable d'aquesta qüestió l'entrenador? Hauríen d'haver simulat lesions o un baix rendiment per a que l'entrenador els canviés abans? I no els hauríen atacat després amb que no suen la camiseta? Alucinant, el jugador és culpable d'haver jugat 90 minuts.

Etiquetes de comentaris: ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Això d'estar 15 dies sense lliga, podria suposar un descans...
Però contràriament, a Madrid no descansen!
I vinga a intoxicar!

dimarts, 16 d’octubre del 2007, a les 10:10:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Cesc va ser una de les pormeses de Calderón (junt amb Kaká).
Els hauria de fer vergonya tornar a remoure la merda un altre cop!
Clar que personatges com Roncero demostren, dia a dia, que de vergonya, gens ni mica.

dimarts, 16 d’octubre del 2007, a les 10:14:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Brutal tot plegat.
En primer lloc roncero deu tenir una web cam a casa del Cesc, (Cech per e les espanyes...). De Fabian, que dir, segueix fumant herbes malignes, i pel que fa a la persecussió a Laporta pel tema seleccions, com canviaria el discurs si les declaracions les hagués fet Calderón.
Premsa groga !!!

dimarts, 16 d’octubre del 2007, a les 13:55:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici