dimecres, 24 d’octubre del 2007

Impressions


Us comento alguna de les meves impressions del partit d'ahir. Són personals, i com el carnet, intransferibles:
1. Guddy no és tan inútil com molts (entre ells jo) pensàvem. Un partit no demostra res, ni per a bé ni per a mal, però si amb les lesions que arrastra l'equip ens trobem amb un jugador que juga on jugava amb el seu anterior equip (el Chelsea) i ho fa bé, és per a donar-li continuitat en aquesta posició.
2. Ronaldinho és irrecuperable: com a mínim per al Barça. Després d'un estiu on ha pogut descansar, el seu començament de temporada és "más de lo mismo": molta festa, molt de joc de cara a la galeria però res més. Ni un desmarc, ni cap regateig, ni creació de jugades... pilota al peu, a aguantar-la, i passada en curt al company. I de quant en quant una falta, o algun gol per omplir-nos la boca. Aquesta temporada confirma, per a mi, el que ja apuntava la temporada passada: Ronaldinho ja no és el que era.
3. Puyol i Milito, els amos: tot i alguna imprecisió de l'argentí al començament, la consistència i la seguretat defensiva amb els dos peluts del Barça és notable. I imbatuts, de moment, a Europa.
4. Henry: no sé què li passa, però aquest no és l'Henry que atemoria amb el baló en els peus. Tal vegada no juga com a l'Arsenal, li falta forma física o no acaba d'entendre com juga el Barça. TA vegada fora més interessant jugar, de sortida, amb Geovani o Bojan pel francés.
5. Trobem a faltar als ausents: Touré, Deco i sobre tot Eto'o. El camerunés és el que obri espais, corre i es desmarca, i sobre tot desestabilitza als equips tancats.
De qualsevol manera, un empat no és un mal resultat. Una derrota hauria sigut fatal, no per a la classificació de la Champions, però sí per a la dinàmica de l'equip. La propera jornada, a casa, tornarem a guanyar, i espero que tornarem a la senda de les victòries i el bon joc.

Etiquetes de comentaris: ,

7 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

Completament d'acord. Espero que es millori en alguns aspectes.
Salutacions

dimecres, 24 d’octubre del 2007, a les 12:22:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

D'acord amb puntualitzacions.
Guddy no és mal jugador, però mai ha estat davanter centre, com va haver de jugar l'any passat, i pot ser un bon jugador d'equip que complementi una plantilla de cracs.
Ronnie, està fatal, estic d'acord, recuperable o no, espero que sí, si no se l'ha traspassat aquest estiu s'hauria de fer el vinent, sentimentalismes al mon de futbol els justos.
I sobre Henry, crec que necessita una mica de marge de temps, jo crec que pot donar molt bon resultat si el físic li respon.
I pel que fa al darrera, afagiria a Touré, com migcentre defensiu i un Abidal immens a la banda esquerra. I no m'extranyeria, veient l'empanada mental de Zambrotta, que Puyol acabi titular però de lateral, amb Màrquez (si no s'excedeix amb les anades a Madrid) i Milito de centrals.

dimecres, 24 d’octubre del 2007, a les 12:34:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Jo destacaria sobre totes les coses, que quan torni Marquez, la parella de centrals ha de ser Marquz-Milityo, i Puyol al lateral dret, com ja vaig dir al meu anterior post al blog.
Crec que Milito y Puyol s'asemblen massa.
En quant a Henry, no se que li passa, jo també busco solucions.
Ronnie es un món a part, no te explicació, pero sempre se l'espera i mai no arriba.

Salutacions

dimecres, 24 d’octubre del 2007, a les 17:23:00 CEST  
Blogger Morrissey21 ha dit...

Una anàlisi força encertada. Ronaldinho mai més tornarà a ser el crack que era, i més val vendre'l immediatament abans que Berlusconi o Abràmovitx se n'adonin. Fa molta ràbia veure un partit del Barça i comprovar com les dues estrelles del davant (Ronnie i Henry) van a càmera lenta, sense esforçar-s'hi en la pressió. Els cops que he vist Bojan, Messi i/o Giovani al camp, semblava que l'equip tingués una velocitat afegida que no existeix quan els teòrics cracks ocupen la davantera.

dimecres, 24 d’octubre del 2007, a les 17:57:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

També estic d'acord en l'anàlisi.
M'afegeixo en l'opinió que Puyol ha de jugar de lateral dret.
Quan torni Márquez que jugui de central amb Milito i fins aleshores, Milito-Thuram a l'eix de la defensa.
Al mig del camp, Touré imprescindible.
A la davantera, Ronaldinho no està per jugar els 90 minuts. Rijkaard, ahir, l'hauria d'haver canviat als 60 minuts i donar entrada a Bojan.
De tota manera, els títols es guanyen al maig, és important dosificar i arribar bé al tram final, per no tornar a regalar la lliga, com ens va passsar l'anterior temporada!

dimecres, 24 d’octubre del 2007, a les 18:38:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic completament d'acord Fèlix.
Hi ha diversos motius que expliquen que el Braça no acabi deconvèncer en segons quins partits, i jo ho he dit sempre: Ens falta l'Eto'o.
la seva verticalitat es clau i s'adapta perfectament al joc del Barça, i també sap obrir molts forats a les defenses més tancades inclús.
També s'està notant la lesió de Touré. Un jugador que aun el vam fixar vaig pensar que exageràven amb el preu però quan el vaig veure jugar vaig dir: això es el que el barça necessita, múscul al mig del camp perque així els petits (xavi, iniesta o deco) puguin crear el joc.
Estic conevncut que tot s'arreglarà dintre de poc.
PD: També coincideixo en que Ronaldinho no és el que era i si no es motiva d'alguna manera no ho tornara a ser mai més.
De vegades penso que haríem d'haver acceptat l'oferta de 100 milions del Chelsea i haver fixat al Kaká, per exepmle.

Daniel Gràcia Fenoll

dimecres, 24 d’octubre del 2007, a les 19:40:00 CEST  
Blogger Siso ha dit...

Puyol sempre de central, sempre. De lateral si no tenim en Zambrotta ok, sino central, seempre.

El barça d'aquest any es una versio empitjorada del de l'any passat. Només tenim opció a guanyar algun titol si es cessa en Rijkard i es ven en Ronaldinho.

Salut.

divendres, 26 d’octubre del 2007, a les 23:04:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici