divendres, 26 d’octubre del 2007

Guasch, el més gran dels intoxicadors !!!

Després de Drogba, Villa i Benzema, avui el Sr. Guasch, es treu la careta de periquito, i argumenta quin ha de ser el fitxatge de l’any vinent del seu estimat Real Madrid.

“Está bien todo esto, pero vayamos al grano: la prioridad del Madrid debe ser Bojan, llamado a marcar una época en nuestro fútbol. El Madrid le puede asegurar al chico la titularidad en cuanto llegue, condición que ya merece. ¿Pero cómo alcanzarla en el Camp Nou? Messi es insentable. Etoo llegará pidiendo paso. Henry firmó por cuatro años. Ronaldinho no parece fácil de traspasar. Y está Giovani. E Iniesta, que hace de Ronaldinho mejor que Ronaldinho...”

As, 26/10/07, Tomàs Guasch.

L’article, en ple mes d’octubre és honrosament impresentable, amb ganes de desestabilitzar, i vendre fum per vendre.

Al menys quan això ho fan els representants dels jugadors ho fan amb afany de diners, però ell, amb quin afany ho fa ?? Jo ho tinc clar, i vosaltres ?

Òscar

Etiquetes de comentaris: , ,

2 comentaris:

Blogger Morrissey21 ha dit...

Des de Madrid no deuen veure amb bons ulls que la propera (o potser la primera?) estrella de la selecció espanyola jugui al Barça. Se l'han d'emportar cap a "el equipo de todos los españoles" sigui com sigui. Tres quarts del mateix passa amb Iniesta. Els futbolistes clau de La Roja no poden jugar al Barça. Darrera d'aquest tipis d'articles, on també hi incloc l'entrada prèvia dedicada a Tomás Roncero, hi ha un missatge polític tèrbol i ranci.

diumenge, 28 d’octubre del 2007, a les 23:17:00 CET  
Blogger Nogod ha dit...

Exacte; saben que el pròxim jugador-insígnia per la selecció es Bojan (i potser siga un jugador que veritablement marque diferències, no com "Raulito") i això cou, i molt.

Per mi collonut; denota que pateixen molt, i això m'agrada.

dilluns, 29 d’octubre del 2007, a les 20:18:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici