dimecres, 21 de novembre del 2007

Casa de barrets

Acabo de llegir les declaracions d’Edmilson, en què afirma que al vestidor hi ha ovelles negres. Aquesta setmana també he escoltat el debat obert entre els propis jugadors de si Ronnie pot o no estar a la banqueta.

Paraules similars a les d’Edmilson, en diferents versions ja es van sentir la temporada passada, això sí, sense entrar en detalls ni noms. Entenc no obstant que aquests noms misteriosos, sí que els coneixen els que han de dirigir, en primer lloc el club i en segon lloc el primer equip de futbol del FCB.

Jo em pregunto, si sabien quines ovelles negres hi havien, perquè no es va actuar amb ma ferma i sense contemplacions aquest estiu, o el que seria més greu és que cap directiu, amb el president al cap davant, o tècnic ho sabia.

Tant si és una cosa com l’altre, ja és hora de demanar responsabilitats, no vaig en la direcció d’un canvi en la direcció tècnica (no en sóc partidari a mitja temporada), però sí tallar d’arrel el mal ambient, i si és carregant-se a algun jugador, per molt mediàtic que sigui, fer-ho sense contemplacions.

Una segona temporada en blanc i donant la imatge de fins ara, pot ser definitiu per encendre totes les alarmes i obrir una crisi que amb la segona Champions tots creiem enterrada.

Òscar

Etiquetes de comentaris: , ,

9 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Portem fent el titella un any i tres mesos.
Amb la millor plantilla, els 4 fantàstics, el que tothom deia que eren els millors 4 reforços, en fotent-nos del Madrid pel fitxatge del Saviola...
I sembla que tornem a estar al mateix lloc que els darrers mesos de la passada temporada.
SOLUCIONS JA!
Abans que arribi qualsevol "equipet" i ens foti fora de Champions i copa del rei!

dimecres, 21 de novembre del 2007, a les 20:35:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

Edmilson té raó, n'estic segur, però em pregunto si no seria millor, en comptes de pronunciar-se públicament, fer saber la seva opinió dins del vestuari.

Sembla clar, però, que el brasiler es refereix a, com a mínim, dos dels seus compatriotes, els irreformables Ronaldinho i Deco; ara per ara, aquest parell és l'autèntic càncer de l'equip.

dijous, 22 de novembre del 2007, a les 12:57:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

La veritat es que no em sorprenen res les declaracions de Edmilson. Ara cal que tots els estaments del club despertin.
Salutacions

dijous, 22 de novembre del 2007, a les 14:25:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Ja em perdonareu, però la primera "ovella negra" és el propi Edmilson.
A TOT EL MÓN FUTBOLÍSTIC SE SAP QUE ELS DRAPS BRUTS ES RENTEN DINS EL VESTIDOR.
Per tant, el lloc on denunciar aquestes "ovelles negres" és en reunió de jugadors portes endins!

dijous, 22 de novembre del 2007, a les 14:34:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Crec que les declaracions d'Edmilson són conflictives, però crec que són positives. Seguim instal·lats en l'autocomplaença. Seguim pensant que els 4 punts d'avantatge del Madrid cauran pel seu propi pes i que tenim el millor equip de tota la lliga. Seguim amb els mateixos vicis que l'any passat (Màrquez de gira publicitària, Ronaldinho amb una baixa forma alarmant...). Seguim amb un Rijkaard que no és capaç de canviar el passotisme del vestuari. Seguim amb un president que parla però que no actua. Seguim amb uns capitans que no agafen a ningú del coll ni li canten les quaranta...
I tot després de perdre lamentablement lliga i copa l'any passat. A aquest ritme, i amb aquesta tendència, repetirem el trieni en blanc de Florentino, repetint les mateixes errades que ell va cometre.
Prefereixo un vestidor blaugrana partit, a bofetades, i encés que un de laxe, passiu i més mort que viu. Si jo fos Rijkaard, triaria dels que estiguen amb Edmilson o Eto'o. Com a mínim, semblen preocupats.

dijous, 22 de novembre del 2007, a les 17:37:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

@tips de merengue "Si jo fos Rijkaard, triaria dels que estiguen amb Edmilson o Eto'o. Com a mínim, semblen preocupats."

Una de les grans teories per explicar la desfeta de l'any passat va ser la poca conveniència de les famoses declaracions d'Eto'o, que provocaren, sempre segons els creients, una mala maror que s'encomanava al camp. Per a mi l'autèntic problema no van ser les paraules del camerunès, sinó que ningú, NINGÚ del club, els hi fes cas, quan tots sabien que Eto'o havia dit veritats com punys. Es va jugar amb la complaença, amb la desídia, i així vam acabar la lliga passada i continuem aquesta.

dijous, 22 de novembre del 2007, a les 19:01:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

He llegit amb molta atenció totes les vostres opinions.
Em semblen molt interessants.
Sembla que hi ha unanimitat en què JA N'HI HA PROU!
CREC QUE EN LA HISTÒRIA DEL FUTBOL QUAN S'ARRIBA A AQUESTS EXTREMS LA DECISIÓ QUE ES PREN ÉS CANVIAR L'ENTRENADOR.
Pot ser una mala solució, però entre prendre una mala solució i no prendre'n CAP i al juny repetir el fracàs, jo prefereixo arriscar i fer fora Rijkaard.

dijous, 22 de novembre del 2007, a les 19:38:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

kknst,seré repetitiu però no crec que la solució sigui canviar l'entrenador, si al grup hi ha pomes podrides irreconduibles, doncs a la graderia i punt, es diguin com es diguin.

dijous, 22 de novembre del 2007, a les 20:13:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@òscar
Amb tots els respectes, parles de seure "figures" a la graderia, com si aquesta decisió la pogués prendre els socis o els aficionats.
Aquesta decisió, que comparteixo totalment, l'ha de prendre Rijkaard (i no val seure Ronaldinho aquest cap de setmana que torna cansat de la selecció) i és aquí on no ho vec clar.
Crec que Rijkaard ha perdut l'autoritat amb aquest grup de jugadors i quan es perd l'autoritat és molt complicat recuperar-la!

dijous, 22 de novembre del 2007, a les 20:27:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici