dimecres, 28 de novembre del 2007

Reaccions


Les reaccions a una nit europea són interessants. Marca, com no, ens demostra amb la seva portada que és el diari esportiu més objectiu de tot l'estat. Com a notícia del Barça en portada: "Rijkaard volvió a perder los nervios". Ni una paraula de la classificació del Barça per a quarts, ni que l'equip blaugrana s'assegura ser primer de grup.
Això sí, la portada dedicada a "la primera final de la décima". Chapeau.
En As, Fabián Ortiz escriu les seves habituals mentides amb una crònica en la que pareix que el Barça anava perdent i va empatar gràcies a un penal "inexistent", quan en realitat guanyava (i el penal, per a mi, ho és); on pareix que l'OL va tenir més possessió del baló (i va ser justament al contrari!), on diu que l'equip de Rijkaard no va tenir "chispa". De vegades em pregunto si Ortiz veu els mateixos partits que la resta de mortals.

A octavos con Messi y árbitro

El Barça hizo un partido mediocre y empató de un penalti inexistente. El punto le vale para pasar de ronda. Ronaldinho fue suplente, entró y no hizo nada

El Barcelona recibió anoche la mejor noticia en muchas semanas: la de su clasificación matemática, a falta de una jornada de liguilla, para los octavos de final. Y como campeón del Grupo E. La otra noticia, la de la recuperación del buen juego, deberá esperar para mejor ocasión. Acaso ocurra el sábado, en el derbi más caliente que se recuerde, ante un Espanyol crecido y convencido. Mientras tanto, queda la imagen de anoche en Lyon, la de un equipo sin Ronaldinho -fue suplente por decisión de Frank Rijkaard-, sin chispa, sin la supremacía en la posesión del balón y con parecidos vicios. El árbitro, Stefano Farina, le echó una mano regalándole un penalti que Leo Messi, el mejor por capacidad desequilibrante, provocó y transformó en el 1-2 que luego igualaría Juninho con otra pena máxima.

Però no vull acabar l'apunt d'avui sense fer referència a la decisió del Comité respete a l'expulsió de Guti contra el Murcia, i al seu posterior menyspreu als arbitres. Ja la temporada passada vam viure decisions del Comité més que beneficioses per al conjunt merengue (recordem, per exemple, la cinquena tartgeta de Beckham), i pareix ser que enguany seguirem així. Des d'ací animem al senyor Relaño, que no fa molt ha mort i soterrat al seu famós Villarato, a que inventi un nom per a aquesta nova conspiració.

Guti escapa con un partido y una amarilla

Etiquetes de comentaris: , ,

8 comentaris:

Blogger Unknown ha dit...

Yo, como Relañólogo, flipo con este señor. El tío ni se inmuta al decir que ahora quizá tenga que ver el acercamiento de Calderón a Villar en los últimos favores al Real Madrid.

Y la prepotencia de Marca pa jiñarse, muy al estilo Roncero con sus "vaticinios".

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 11:38:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Les portades del Marca, millor mirar-les amb sentit de l'humor.
Referent al senyor Ortiz, que dir d'ell, no n0ha encertat ni una des de fa molts anys, és el mateix que va dir que Rikjaard no es menjaria els turrons la primera temporada.

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 12:45:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

La crònica de Fabián Ortiz es lamentable, impròpia d'un professional. No només menteix deliberadament, sinó que es recrea en les seves pròpies mentides, tractant el lector d'estúpid. Els seus escrits, més enllà del preocupant forofisme de la premsa madrilenya, em semblen un insult a qualsevol lector que tingui la desgràcia de llegir-los.

Sobre la portada de Marca. Coses així justifiquen el creixent antimadridisme de la resta d'afeccionats a aquest esport. Que potser el Sevilla o el València no es mereixen una primera? I ja no parlem de la possible tercera del Barça. Fa temps que Marca va optar per la línia dura, acumulant tants acòlits com enemics; només els hi demanaria que deixessin d'autoproclamar-se diari neutral perquè estan fent el mateix que fa Ortiz, tractar els lectors d'estúpids.

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 12:58:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

És tota la mateixa merda!
La setmana passada a la CADENA SER feien fàstic com vaticinaven TOTS una final SEVILLA - MADRID, i el més lamentable era que deien que mentre no fos al Pizjuan no hi hauria problema (PER AL MADRID, CLAR), perquè segons ells al Madrid al Pizjuan sempre el robaven.
Estem invaits de xulos i prepotents madridistes per tot arreu
TIPS DE MERENGUES PPREPOTENTS I FANTASMES!

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 13:06:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

Si per ells ja tenen guanyat el títol doncs endavant. Després les sopreses son més amargues.
Salutacions

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 13:30:00 CET  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris, amb les quals crec que tots coincidim.
Ah, per cert, amb les vostres visites, ja hem arribat a la xifra de 20.000 entrades!
Seguirem estant atents a la premsa i a l'actualitat del Barça.

Salutacions a tots/es!

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 18:01:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Fabian Ortiz falla més que una escopeta de fires!
A Rijkaard li va donar 3 mesos de vida durant la primera temporada.
A Ronaldinho "l'ha venut" 40 vegades! Al Milán i al Chelsea.
Segons ell, Deco i Xavi no tenien lloc en un mateix 11 perquè embussarien el mig del camp.
I un llarg etcètera de despropòsits!
És l'exemple clar del que diuen a periodisme:
EL QUE VALE, VALE, Y EL QUE NO A DEPORTES!

Per cert, Bernat, felicitats per la part que et toca!

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 18:12:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Felicitats Bernat !!!
Per cert, l'amic Fabian Ortiz és l'exemple perfecte de periodista indocumentat sense criteri.

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 18:55:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici