dimarts, 27 de novembre del 2007

Operació sortida

No vull donar-li massa credibilitat a la portada de Marca, perquè ja sabeu la credibilitat que mereix aquest diari en quant a fitxatges es refereix. Però com a mínim, no em direu que no resulta sorprenent que anuncien a aquestes alçades de temporada que el Madrid intentarà desfer-se de 6 jugadors del primer equip. I algun d'ells, fitxats aquest estiu fent correr línies i línies de tinta.

Diarrà (amb contracte fins 2011), Dudek, Soldado (repescat aquest estiu), Saviola, Baptista i Drenthe. El que més gràcia em fa, a banda del cas de Saviola (per a què el van fitxar? Per a tornar-los el cop d'Eto'o al Barça?) és el de Drenthe, un jugador que l'única portada que ha generat no és massa honrosa.
Recordeu les condicions del seu fitxatge? 14 milions d'euros i 5 temporades de contracte. Recordeu les premonicions de Roncero: Robben lleva un mes sublevado con tal de venir al Madrid. Ya lo hizo 'Drenthe de Oro', otro tulipán que pondrá en pie el Bernabéu. Era una altra època (23/08/07).
Tot i que Saviola i Dudek han costat 0 euros de traspàs (tot i que cobren unes altes fitxes), si aquesta portada es confirma (cosa que, repeteixo, dubto molt venint de qui ve), seria per a que el director esportiu del Madrid s'ho fes mirar.
I si jo fos un dels jugadors de la llista, fitxats enguany pel Madrid, no estaria precisament content. Sobre tot en el cas de Soldado, Saviol o Baptista, que tenien ofertes esportives molt interessants.

Etiquetes de comentaris: ,

4 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Si aquests fitxatges els hagués fet el Txiqui li estarien traient els colors en tots els diaris i tertúlies de Catalunya, ja ho van fer amb Albertini i la Gallina i no hi ha punt de comparació.
Punt i apart pel Saviola, després de vendre que aquí no el vam saber tractar i que ara trionfaria amb el RM...segueixo pensant que no és jugador per un gran, i que no era vàlid pel Barça.

dimarts, 27 de novembre del 2007, a les 11:05:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

A veure si poseu les portades de Marca i As els dies després del fitxatge del "conejo" pel Madrid.
Ens farem un tip de riure!

dimarts, 27 de novembre del 2007, a les 18:03:00 CET  
Blogger Morrissey21 ha dit...

El Madrid va fitxar Saviola perquè sempre ha vist amb ulls envejosos els jugadors del Barça (i el seu estil de joc), fins i tot els més dolents. Només fa falta repassar l'historial d'ex-jugadors culers que han jugat (Milla, Laudrup, Figo, Ronaldo, Celades, Saviola...), o han mirat de temptar per fer-ho (Puyol, Cesc, Iniesta...), a Chamartín. I després parlen de madriditis a Can Barça.

Per cert, si el Madrid vol jugar a "l'excel·lència" (Calderon dixit) s'hauria de desprendre de més de cinc jugadors.

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 13:11:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

SI SENYOR MONO LITO, BEN DIT!

dimecres, 28 de novembre del 2007, a les 17:46:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici