divendres, 13 de juliol del 2007

Un madrid molt blaugrana

No sé què pensareu de l'equip que està enllestint el Madrid per a la temporada vinent i de les notícies que apareixen diàriament a la premsa, però crec que hi ha un factor comú en tot plegat que voldria destacar: Bernd Schuster, tot i haver passat per tres dels grans equips de la lliga com a jugador, té un passat blaugrana evident i notori (encara és soci del Barça); de Saviola no hi ha que descobrir res, va ser el gran fitxatge de Gaspart però mai va arribar a triomfar en els equips en els que va estar; Cesc, format a la pedrera del Barça, pareix que no vindrà enguany al Madrid (ja veurem l'any vinent on acaba); avui afirma AS que el tapat és Quaresma, l'extrem portuguès que va jugar també al Barça; i Marca ens presenta a Riquelme com un dels futuribles merengues.
Quin és el factor comú de tots aquests jugadors? Que en major o menor mida, tots han passat pel Barça, i en alguns casos, el Barça se n'ha desfet d'ells. Tal vegada aquesta argumentació és molt discutible, però què voleu? No sóc periodista, i si altres publiquen diàriament articles amb argumentacions més pobres encara, ningú pot retraure'm res.

Tras el derbi vendrá la Décima, by Tomás Roncero.

Cuarto Milenio incluirá el excitante asunto en su próximo programa. El Madrid ya conoce el envidiable destino que le espera. En 2008 ganará la Décima. Sí o sí. Será en Moscú, tierra de zares y conquistadores. Como este Madrid que ya coquetea con esa bola de cristal que manejan Calderón, Mijatovic y Schuster con una lista de cartas marcadas que llevan los nombres de Metzelder, Pepe, Saviola, Dudek, Robben, Drenthe ¡Y Quaresma! Pero mi vaticinio por la Copa de Europa número 10 (¡8 más que el Barça!) es más simplista y está alejado de lo futbolístico.

Miren. En 1996, el Madrid ganó la Liga con Capello. Como ahora. Y se fue. Como ahora. Y ficharon a un alemán (Heynckes). Como ahora. Y la primera jornada de la siguiente Liga fue un Madrid-Atleti en el Bernabéu. Como ahora. Por eso, no le den más vueltas. Después de aquello vino la gloriosa Séptima y tras el derbi del 26 de agosto vendrá la Décima. Está escrito. La argumentación es pobre. Pero inexorable. Yo sí creo en estas cosas. Nostradamus ya vaticinó la vuelta de un Imperio para estas fechas. Sin saberlo, el profeta hablaba del Madrid. Que siempre vuelve.

Doncs sí que és pobre, sí.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

El que hem de fer tots plegats és disfrutar de les opinions d'aquest Nostradamus del SXXI com és Roncero. Si es creuen que amb la plantilla de l'any passat i els fitxatges que estan fent tenen equip per guanyar "La Dècima", millor per a nosaltres.
I per cert amic Tips, de debò en Roncero és periodista ?????

divendres, 13 de juliol del 2007, a les 10:40:00 CEST  
Blogger Unknown ha dit...

Recordo perfectament un Rondo de la 2 (gràcies per treure'l de la graella), la temporada pasada no, l'altre,on Roncero deia qu eestava totalment convençut que el Madrid guanyaría la 10na, doncs ja sabeu com va acabar el conte a París.
incríble també com es "farda" de copes, quan només tenen quatre de veritat, no aquestes a partit únic en époques on podíes guanyar mundials per fer propaganda del país.Encara hi ha gent que es creu que el 12-1 va ser una remontada neta XD.

divendres, 13 de juliol del 2007, a les 16:16:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Els fitxatges del Madrid em semblen perfectes… pel Barça, evidentment.

Roncero = Periodista… Ho dubto. Roncero = Hooligan amb corbata… Segur.

elsavidelcampnou.blogspot.com

divendres, 13 de juliol del 2007, a les 18:48:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici