dijous, 7 de juny del 2007

La síndrome Tenerife


Després de les pachangues de la selecció (no he vist cap dels dos partits però crec que no m’he perdut res), i sobre tot ara que pareix que el tema d’Eto’o torna a tranquil·litzar-se (amb l’enèsim desmentit per part del jugador), pareix que l’atenció dels mitjans culés i, per tant, de l’entorn, torna a centrar-se d’on no tindria que haver-se desviat mai: en la propera jornada de lliga.

Si jo fos un jugador del R. Madrid no les tindria totes amb mi. El Saragossa, ja ho sabem, es juga entrar a la UEFA. També sabem o intuïm que estarà primat pel Barça. També sabem que hi ha jugadors amb més d’un compte pendent amb el Madrid (Sergio Garcia, Piqué, Diogo, Milito, Celades...). I també sabem que el Real Madrid no és un equip caracteritzat en els darrers anys per suportar bé la pressió dels finals de lliga (tots recordem Tenerife). Ara que han aconseguit el més difícil, arribar al capdavant de la classificació, la por a cagar-la, a perdre-ho tot al final, crec que pot pesar-los i molt. Per tot això, crec que hi ha possibilitats més que raonables de que el Madrid no guanyi el proper dissabte.Depenem del que fem davant l’Espanyol, i confio en que sabrem estar a l’alçada. Per si de cas, vull que guanyi el Sevilla.

Etiquetes de comentaris: , , , ,

2 comentaris:

Blogger Bernat y Roger ha dit...

Jo soc incapaç de predir un resultat, però segur que serà un partit amb molta tensió i polémica. Espero que l'arbitratge sigui net...
El Barça crec que guanyarà 2-0, si tot va bé a la 2a part el públic ja estarà més pendent del videomarcador i de la ràdio que del partit.

dijous, 7 de juny del 2007, a les 12:15:00 CEST  
Blogger dfons ha dit...

Jo estic segur que el Madrid no s'emporta els 3 punts de la Romareda. Despres ens tocara a nosaltres guanyar als pericos... mira que si el madrid no guanya i nosaltres tampoc!!!
Com m'agradaria poder estar a Catalunya i anar al camp.
Salut

divendres, 8 de juny del 2007, a les 1:28:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici