dimarts, 17 d’abril del 2007

El madridisme en les retransmissions de LaSexta

El passat dissabte, LaSexta va anunciar un ampli resum del partit RacingR. Madrid, en acabar la retransmissió del BetisR. Societat.
I efectivament, va ser un “ampli resum”; però parcial, incomplet, esbiaixat i amb un preocupant tuf madridista.
M’explico. És obvi que l’àrbitre, Turienzo Álvarez, es va equivocar, i molt. Però no només en contra del Madrid. En tres jugades molt importants també va errar en perjudici del Racing:
i) En el minut 40 de la primera part, Sergio Ramos va entrar per darrera un jugador santanderí, no tocà pilota i el va fer caure. Falta i, com a mínim, groga. Era la segona i havia de ser expulsat. Greu errada.
ii) També a la primera meitat, Ramos saltà dins de l’àrea amb els braços completament separats del cos i va tocar la pilota amb les mans. Aquell tipus de jugada que queda a criteri dels àrbitres, segons interpretin la voluntarietat del defensor. En tot cas, jugada per a la polèmica. De fet, en acabar la primera meitat, l’estadi del Sardinero va acomiadar el quartet arbitral amb una sonora esbroncada.
iii) Ja a la segona part, una paret dels davanters del Racing, deixà Nikola Zigic completament sol davant Casillas. Turienzo va anul·lar la jugada per fora de joc, que les repeticions van demostrar que no era. Greu errada.
El sorprenent i indignant del cas és que CAP D’AQUESTES TRES JUGADES es va poder veure en l’enunciat “ampli resum” de LaSexta. CAP.
La nit del diumenge, en el programa “El Rondo”, Miguel Àngel Portugal, entrenador del Racing, es queixà, i amb raó, d’aquesta falta d’objectivitat de bona part del madridisme.

Fèlix

Etiquetes de comentaris: ,

3 comentaris:

Blogger dfons ha dit...

Jo tinc la sort de no poder veure cap canal espanyol, i la veritat es que visc millor!! M'enrecordo que quan vivia a Catalunya m'agafaven unes emprenyades amb A3 i TVE...
En fi, que es lo que hi ha. I ho fan aquests, i els d'A3 i els de T5 i els diaris i... aixi que el millor que podem fer es guanyar la lliga i els altres a menjar-se les celebracions and pa amb tomaquet!
Salut

dimarts, 17 d’abril del 2007, a les 22:53:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

I A3, i Telecinco, i TVE, i etc.
Força Barça i que els donin!

dimarts, 17 d’abril del 2007, a les 23:35:00 CEST  
Blogger Nicolás Ribas ha dit...

No és falta d'objectivitat, és hipocresia. Pero bé, jo ja coneixo de què van en aquests "pogrames esportius", jo ni me'ls miro, són tots porqueria...

Salutacions, i per supost tens tota la raó en el que dius, tota Espanya ho va veure, tota meny el Madrid.

dimecres, 18 d’abril del 2007, a les 15:41:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici