dijous, 23 d’abril del 2009

La "madriditis" segons Guasch

¿Cómo quieren que el Barça no tenga madriditis? Es un demonio que les persigue juegue el Madrid bien, mal, regular, en casa o fuera, en dictadura o en democracia, llueva o haga sol. Me pongo en su piel: están jugando la Liga de su vida y los blancos les montan estos berrinches salvajes y siempre por la noche, para jorobarles el sueño. El partido acabando. Penalti y expulsión de Pepe. Tiempo para ir a por el cava a la nevera... y cuando vuelves, ¡zás!, están 3-2. ¡Y tú has visto 2-3! ¿Qué hacer? Lo primero, superar el tripisí que te ha dado. Miras y crees que la televisión ha cambiado de canal por su cuenta. Pero no: lo que estás viendo es cierto. ¡Esos tipos están a tres puntos! Y te asalta una duda brutal: si no perdieron ayer, ¿cuándo lo harán? (...)
Tomás Guasch, diari AS, 22/04/09

Un parell d'objeccions.

En primer lloc, A. Iniesta es va encarregar, ahir a la nit, de la cura contra la "madriditis".

Trigà menys de dos minuts.

I, en segon lloc, algú hauria de recordar al "Man in White" Guasch que és el Barça qui porta 6 punts de distància al Madrid i, en conseqüència, qui ha d'estar preocupat perquè el rival no perd és l'aficionat "merengue" (en el seu cas, el periodista "merengue").
Suposem que l'estat d'eufòria transitòria en què va entrar amb el gol d'Higuaín al minut 92, el va fer perdre el món de vista...


Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 comentaris:

Anonymous Òscar ha dit...

El que hauria d'estar fent és posar ciris a Montserrat perquè es salvi el seu estimat Espanyol. A no ser que en realitat sigui més blanc que Raul, i que el tema apanyó sigui una careta per anar pels platós de Catalunya.

dijous, 23 d’abril del 2009, a les 17:49:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

I el Sr. Tomàs Guasch: ¿De qué pateix que no pot parar en els seus atacs al FCB?

És un digne seguidor del Royal Spanish Club.

Gigio

dijous, 23 d’abril del 2009, a les 22:49:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici