dilluns, 20 d’abril del 2009

Cinisme Guasch

Sincerament creia que aquesta setmana no hi hauria Villarato, però... Oh !! sorpresa, de forma sibilina el Sr. Guasch, interpreta el Villarato no al partit del Barça, suposo que l'arbritatge li va semblar perfecte, el Villarato està en les expulsions del Sevilla a València !!!

"¡Pobre Sevilla!
Paró en Valencia camino del Camp Nou y le pitaron dos penaltis, le dejaron con diez, Palop y Adriano vieron la quinta y Jiménez, la roja... Yo me ahorraba el viaje.


¡Prepárate, Villa!
Sí: tú, Valencia, no te rías. Como el sábado jugáis contra el Barça, el miércoles os echarán a Villa, Silva y Claramunt si es menester. Al tiempo. Si por lo visto Villar ha llamado a la Premier a ver si inhabilitan a Lampard y Drogba... ¡Qué escándalo!"


El Orsay de Guasch avui dilluns.

Òscar

Etiquetes de comentaris: ,

2 comentaris:

Anonymous almogàvers ha dit...

@tips
No he tingut temps de llegir l'Orsay, i del RMNBA-Barça de bàsquet no diu res?
Perquè fa tres setmanes, quan van perdre le seccions del Barça va fer un Orsay monotemàtic sobre hoquei, bàsquet i segona B!
Salut

dilluns, 20 d’abril del 2009, a les 21:23:00 CEST  
Anonymous kknts ha dit...

El Guasch és lamentable en els seus articles de l'AS i en els seus comentaris a la SER, però amb l'ORSAY, el molt desgracia-humana es torna patètic, perquè a més és vol fer el gracios

dilluns, 20 d’abril del 2009, a les 21:36:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici