dilluns, 24 de novembre del 2008

No hi ha dubte amb Fabian

El bo del Fabian, sempre amic de les cròniques justes, rigoroses i objectives, es fa tot un seguit de tendencioses preguntes on la resposta ja va implícita en l'enunciat. Ai, Fabian, si arribes a mossegar-te la llengua, acabaries a les urgències d'un hospital per intoxicació!

El Geta siembra dudas al Barça

Psicoanalista con experiencia en reducir estados de angustia, se necesita. Preguntar por Pep Guardiola, avenida Arístides Maillol, sin número, Camp Nou.

En el peor momento, justo antes de que empiece a vérselas con los gallitos de la Liga, al Barcelona le han entrado las dudas. ¿Y si no somos tan buenos como creíamos? ¿Y si tenía razón el entrenador en pedir prudencia, humildad, mantener los pies en el suelo? ¿Y si los que ya nos comparaban con el Dream Team -sin haber ganado aún nada- se pasaron de exagerados? ¿Y si resulta que jugar bonito no siempre es sinónimo de jugar bien? ¿Y si lo que nos pasa es que tenemos un derroche narcisista y no tenemos en cuenta que hay mundo más allá de las paredes de nuestro vestuario? ¿Y si resulta que dependemos de Messi más de lo que creíamos? El Getafe puso la zozobra en un vestuario donde hasta ahora todo parecían certezas, y ahora hace falta un diván, porque lo que viene es cuesta arriba: Sevilla de entremeses, Valencia de primero, Real Madrid de segundo y Villarreal de postre. La copa y el puro dependerán de si el menú le resulta indigesto al Barça o si le quedan ganas de celebrar algo.

Fabián Ortiz | 24/11/2008

Etiquetes de comentaris:

3 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

Bè, sempre es normal que des de els diaris madrilenys s'intenti truere profit d'un punxada del rival. Malgrat axò, cal que l'equip blugrana pasi d'això i sàpiga el que va fallar en el partit i rectificar-ho.
Salutacions

dilluns, 24 de novembre del 2008, a les 15:00:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

Aquest escrit el tenia al seu PC fa dos mesos, tant sols havia de posar l'equip en qüestió que li pispés algun punt al Barça.
I una pregunta a tots els iluminats, quin equip del mon que tingués el Messi no dependria en major o menor mesura d'ell ???

dilluns, 24 de novembre del 2008, a les 16:14:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

O si segons el llumbreres de l'Ortiz. el Barça, que va primer a la lliga, primer a la lligueta de la Champions i està classificat a la copa del rei, a més de tenir al pichigi de la lliga, màcims golejadors, 9 partits sequits guanyats i no sé quantes coses més... NECESSITA PSICOANALISTA perquè té ESTATS d'ANGUSTIA???!!!!

Au ves a cagá Fabiá,
Tu sí que estàs per tancar!

dimarts, 25 de novembre del 2008, a les 18:08:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici