divendres, 1 de juny del 2007

Rajada

Tinc per costum, mentre el meu cos reacciona i em desperto pels matins, escoltar les notícies a la televisió. Tinc també per costum, per mala costum diria jo, posar-me les notícies d’Antena 3. Segur que és per la mateixa raó que quan llegeixo la premsa esportiva començo per As i Marca: tècnicament, crec que es diu masoquisme.
Doncs avui obrien aquest informatiu matinal, no amb el resum del partit del Barça de la Copa Catalunya, sinó amb una entrevista en exclusiva amb Guti, l’eterna promesa de 30 anys, que diria Ramón Calderón. De les seves lacòniques respostes, em quedo amb dos titulars: és una vergonya que Raúl no jugui a la selecció, i si no juga més en el R. Madrid, abandonarà l’equip. Però també ha dit:
“Creo que hay que tratar con un poquito más de respeto por parte del club a jugadores que llevan mucho tiempo aquí y que en momentos quieren que sigan o no quieren que sigan. Que el club dé la cara, se ponga delante del jugador y le transmita lo que el club quiera...”
Tenia curiositat per veure com tractarien els mitjans madridistes aquestes declaracions. Volia comprovar si les paraules de Guti eren una rajada, si eren una bomba en el vestuario, o si Guti explota. Sense anar més lluny, Marca diu que Edmilson raja i que envia un recadito al club pel fet de que el brasiler reclamés major continuïtat a l’equip. Però el que per a Marca és una rajada en Edmilson es converteix, per art de màgia, en inocents respostes a un “curioso test” en el cas de Guti, i en una defensa en primera plana de Raúl. “Que Raúl no esté en la selección es una vergüenza”. El que és realment una vergonya és la manipulació i la hipocresia d'aquests mitjans de comunicació. I l'Sport, en lloc d'obrir en portada amb aquesta notícia, parla de la continuïtat d'Eto'o si s'està calladet. Fantàstic.

Etiquetes de comentaris: , , , , , ,

5 comentaris:

Blogger Nicolás Ribas ha dit...

Jo també he pensat el mateix Tips, clar que els del Marca no se'ls ocurrira dir que això és "rajar" i molt menys posar-ho en portada.

Clar que l'Edmilson per dir que "no me voy a quedar en el Barça por guapo o buen chico"

Ja és "rajar", quins collons!! Per no dir altre cosa.

Lamentable.

divendres, 1 de juny del 2007, a les 17:56:00 CEST  
Blogger Bernat y Roger ha dit...

Envejo la unitat dels mitjans madridistes amb l'equip. Si ve a mitja temporada eren els primers en decapitar a Capello, la situació no era per menys. En canvi fa uns mesos que, amb una mínima esperança i un petit raig de llum han acompanyat el Madrid a situar-se líder.

Aquí mentrestant, si tenim la millor plantilla de la història no fem més ke desestabilitzar-la i buskar-li pegues i confrontacions a totes bandes. Que ho facin desde Madrid és normal, aquí no.

PD: Estic bocabadat amb la campanya anti/pro Eto'o dels dos diaris de la casa, Mundo Deportivo i Sport. Això sí que és trist i demostra que estan venuts i que no tenen criteri.

PD2: Avui dissabte la portada de Marca no té desperdici... veritablement còmica. Un diari seriós hauria d'evitar aquesta mena de ximpleries en portada.

M'he allargat una mica que feia temps que no podia escriure!
Bon cap de setmana,
Roger

dissabte, 2 de juny del 2007, a les 13:59:00 CEST  
Blogger Alba ha dit...

Je je je, un altre exemple de les numeroses diferencies entre la premsa esportiva barcelonina i la madrilenya. Si consideren que per dir "no me voy a quedar en el Barça por guapo y buen chio" és 'rajar' contra el club que s'ho facin mirar. Està clar que vol més minuts, pero no és 'rajar'. Una petita diferencia de criteris.
No ets l'únic que es desperta mirant l'AS i el Marca, jo tamb´ñe ho faig i em despertó de cop de com manipulen la realitat.
Salutacions

dissabte, 2 de juny del 2007, a les 16:09:00 CEST  
Blogger Unknown ha dit...

Es curioso como se le saca punta al tema Edmilson y hay otra cuestión que no sé si habreis caido pero se ha silenciado de forma ruin en la prensa madridista y se ha hecho mutis de forma lamentable.

Hablo de Cassano, ¿alguien recuerda algo de él?, ¿está todavía en el Madrid?, si cae este tema en el Barcelona tenemos tela para rato pero se ha silenciado el tema bastante o totalmente.

Pienso que la prensa culé es bastante nociva con el Barcelona porque ya lo dijo Astruells (creo) en la SER un día. "Vendiamos más con Gaspart y su época", con ésto todo queda dicho...

dissabte, 2 de juny del 2007, a les 22:42:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb Santote!

diumenge, 3 de juny del 2007, a les 19:03:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici