dimarts, 24 d’abril del 2007

Sant Jordi: moltes sensacions i una recomanació

La Diada de Sant Jordi 2007 serà, per a nosaltres, un dia inoblidable.
El recorregut de signatures (revista Esforç, Llibreria Catalònia, Llibreria Ona, El Corte Inglés, VIPS i FNAC) ens va permetre conèixer i, en alguns casos, fer petar la xerrada amb polítics (Joan Puigcercós), periodistes (Antoni Bassas, Pol Izquierdo), cantants (les Macedònia), escriptors, evidentment, (Eudald Carbonell, Martí Gironell, Rosetta Forner), personatges mediàtics (Leo Bassi) i, fins i tot, una Miss! (Mireia Verdú).
El dia es presentava llarg i feixuc; tanmateix, a nosaltres ens va passar volant! Segurament, la il·lusió del principiant va tenir molt a veure.
Vull agrair molt sincerament a tots els lectors, del llibre o del blog, el suport donat, que ha permès que aquesta aventura segueixi endavant.
I finalment, una recomanació: la revista Esforç. Imprescindible per a tots aquells apassionats dels esports d’equip de casa nostra. Futbol, bàsquet, handbol, voleibol, waterpolo, rugbi, hoquei herba i hoquei patins, hi tenen una presència molt destacada.

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , ,

3 comentaris:

Blogger eldeu ha dit...

teniu mail, tips?

no visc a barcelona, no he trobat el llibre.

dimecres, 25 d’abril del 2007, a les 12:01:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

@ Eldeu,

El nostre mail és tipsdemerengue@hotmail.com
M'interessa això que dius que no has trobat el llibre, perquè amb dues edicions al carrer pensava que tota Catalunya estava plagada dels nostres llibres. Dis-me en el correu on vius i parlaré amb el distribuïdor.

dimecres, 25 d’abril del 2007, a les 12:03:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

quina tirada te cada edicio? al llibre no ho he pogut veure. Com han anat les vendes?
Felicitats pel gran llibre.

dissabte, 28 d’abril del 2007, a les 14:25:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici