dissabte, 9 d’agost del 2008

El canvi de discurs

En l'anterior entrada pronosticàvem un canvi de discurs per part de Tomás Roncero, després del "NO" de Cristiano Ronaldo.
No s'ha fet esperar.

Hoy esperan a Cristiano en Carrington, donde los empleados ya ni se acuerdan de si el portugués tiene el pelo rubio, moreno o color zanahoria. Lógico. Todavía estábamos en primavera la última vez que se dignó a pasar por allí. Ayer me puse a hacer cuentas con los días que lleva de vacaciones el 'esclavo' Cristiano desde que Portugal cayese eliminada de la Eurocopa el 19 de junio. Fíjense. Al muchacho le ha dado tiempo a irse a Cerdeña con su ex novia española, volar a Los Ángeles con su hermano para relajarse en las piscinas suntuosas de Beverly Hills, ir de fin de semana a sus mansiones de El Algarve y Sintra, perderse en el yate por el Mediterráneo, parar en Capri a comer con unos colegas y preguntarle sobre el Madrid a Cannavaro en una fiesta chill out, operarse del tobillo a la carta (casi veinte días después de cuando debió hacerlo) y visitar dos veces Amsterdam a pasar consulta. Claro, le ha dado tiempo a todo eso y más porque se ha tirado 51 días de vacaciones... (...)
Tomás Roncero, diari AS, 8/08/08

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , ,

3 comentaris:

Blogger Morrissey21 ha dit...

El que abans era temps per pressionar el ManU i forçar la seva arribada al 'gloriós' Madrid (el somni de qualsevol futbolista, òbviament), ara són dies de vacances on C. Ronaldo ha estat tocant-se el que no sóna i de festa en festa.

I jo em pregunto. Alfredo Relaño, en algun dels escassos moments de lucidesa que té, mai no ha pensat a fer fora del seu diari aquest individu?

dissabte, 9 d’agost del 2008, a les 17:03:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Quin cara dura!
Durant mesos tocant els collons amb el CR7 i ara surt amb les vacances!

dissabte, 9 d’agost del 2008, a les 18:33:00 CEST  
Blogger Unknown ha dit...

pero segons AS no estava de recuperació sis hores al dia?

dilluns, 11 d’agost del 2008, a les 15:16:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici