dissabte, 18 d’agost del 2007

"Mesquí" Ortiz

S’ha de reconèixer que la feina de columnista crític amb la directiva del Barça és, a l’actualitat, difícil.
El club ha fitxat ràpid, bé i a preu raonable.

“L’operació sortida” no ha estat tan àgil, però segueix el seu camí (Gio, Giuly, Maxi) i, a hores d’ara, només resta trobar destí a Ezquerro i Motta.

Segons indiquen els medis, les vendes de Belletti i Gudjhonsen no són prioritàries.

La pretemporada ha acabat amb sis victòries de sis partits.

Tot sembla ben encarat per tal d’afrontar amb garanties aquesta temporada 2007-08.


Però, a Fabián Ortiz el paguen per criticar Laporta i la seva directiva, o això sembla.

Llavors, la cosa es complica.

Li cal ser imaginatiu, cercar cinc peus al gat, buscar problemes on no n’hi ha, censurar el que diguin, desaprovar el que facin...

I aquesta forma de treballar és molt perillosa.

Perillosa perquè et poden sortir articles ridículs com aquest:


Maxi López ya es historia (mala) del Barcelona. A la espera de que el secretario Txiki Begiristain aparezca en público para explicar los pormenores de su preciado traspaso por dos millones de euros al poderoso FC Moscú, hay que desearle a la Gallina toda la suerte del mundo; le va a hacer falta. Colocado el que parecía más difícil de los descartados, qué no será capaz de conseguir ahora el eficacísimo ejecutivo de Joan Laporta, aunque el plazo que se había marcado para tener la plantilla definitiva expiró el pasado día 15 (pero quién se para en esas minucias, cuando uno lidera un proyecto deportivo en el que se cambian "dinero por títulos").
Vaya desde esta página un grito de ánimo para Begiristain en su ímproba labor de librarse ahora de otros futbolistas con los que inexplicablemente no cuenta Frank Rijkaard, como Thiago Motta o Santi Ezquerro, cuyo rendimiento ha sido -por supuesto- muchísimo mejor que el del tal López. Y si no prospera en su cometido, no importa: siempre puede regalar a esos valores, como hizo, sin ir más lejos, con Gio van Bronckhorst. Que la casa es grande y el dinero, del soci.

Fabián Ortiz, diari AS, 18/08/07

Curiós que des d’un diari de Madrid es parli de retard en “l’operació neteja”.

Curiós no, irrisori.

Algú hauria de recordar al senyor Ortiz que el Madrid encara no té la plantilla tancada, que no se sap si finalment es fitxarà Robben, i que segueixen sonant Alves i altres noms.

I sobretot, algú
hauria de recordar al senyor Ortiz que a Madrid, “l’operació sortida” no és que vagi retardada, és que no ha començat!

La plantilla blanca, a dia d’avui, és:


Casillas, Dudek, Codina, Metzelder, Pepe, Miguel Torres, Salgado, Cicinho, Marcelo, Sergio Ramos, Cannavaro, Baptista, Adrián, Balboa, Granero, Diarra, De la Red, Emerson, Guti, Gago, Sneijder, Drenthe, Bueno, Saviola, Soldado, Raúl, Robinho, Van Nistelrooy, Cassano i Higuaín.

30!
Més Robben: 31!
Aquí sí que hi ha feina, Fabián!
Mirat així, col·locar Ezquerro i Motta no sembla una tragèdia.
Mirat així, l’arcicle d’en Ortiz encara sorprèn més per grotesc, còmic i miserable.


Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Perdona però l'article del Ortiz no és miserable.
EL MISERABLE ËS ELL!

dissabte, 18 d’agost del 2007, a les 10:53:00 CEST  
Blogger Salva M. ha dit...

L'utilització de la ironia una voltra darrere d'una altra, lo que me pareix és que amaga una ràbia que no li surt de cap altra manera.

Van Bronckhorst és un jugador que va vindre gratis i sense fer soroll va donar molt de rendiment durant esots 4 anys, titular en tots el partits de la Champions que va guanyar el Barça l'any 2006. A molts jugadors veterans se'ls firmen contractes que s'han de firmar any rere any si el rendiment ha sigut satisfactori per a jugador i club, i pareix ser que això se va fer amb Van Bronckhorst quan se li va firmar l'ampliació fins 2008 (acababa contracte l'any 2007).

I ara me vol fer creure Fabián que als socis del Barça els pareixerà mal l'actuació del club amb Van Bronckhorst. O amb Maxi, un jugador que se n'ha anat a Rússia perqué, simplement, no té més mercat. I Ezquerro i Motta, per anar-se'n gratis com ells volen, ja se'n poden anar l'any que ve, quan apenes hagen jugat i hagen perdut caxé. I Motta encara pot ser vàlid, i tindrà la seua oportunitat. Pense.

Fabián, infumable.

dissabte, 18 d’agost del 2007, a les 13:31:00 CEST  
Blogger Carlos Mayo ha dit...

Tens molta rao però....

Per molt que ho intento no puc deixar de mirar AQUÍ PROP, estre els suposadament..ELS NOSTRES

És una VERGONYA y una constant falta de CREDIBILITAT per la professió el PERIODISME D'INTERESSOS MEDIÀTICS i ECONÒMICS que creix dia a dia.

*Es molt important que Ronnie arribi 6 minuts tard?
*No és trist que es jutgin les declaracions de Iniesta com una advertència a DECO?
*No és ruín que el senyor Astruells avuí en el seu diari digui que HENRY está millor fisicament que Eto'o (en la seva creuada enfront el camerunés)?

Ens maxaquen des de madrid i des de els seus satèlits a Barcelona (ORTIZ, LUISFER ROJO...) i aquí seguim encenen mil i una metxes en la recerca del PROBLEMA o LA CRISI que ens fagi vendre més diaris.

1 salutació
magiablaugrana

diumenge, 19 d’agost del 2007, a les 14:01:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb el Salva i el Carles. Impresentables des de Madrid i impresentables des de Barcelona.
No tant sols tenim l'enemic a Madrid sinó que des d'aquí, els anomenats periodistes es dediquen a buscar problemes i polèmiques on no n'hi ha, senzillament perquè els seus amos així els hi ho manen.

dilluns, 20 d’agost del 2007, a les 11:37:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

3 - 5

jajajajajajajajajajaja

dilluns, 20 d’agost del 2007, a les 16:22:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici