dimecres, 12 d’agost del 2009

Susana Guasch, Woman In White

Les rivalitats són la salsa del futbol.
N'hi ha entre equips de la mateixa ciutat, com Betis-Sevilla, o Milan-Inter.
Entre clubs poderosos i clubs més modestos, com Sporting-Oviedo.
Rivalitats properes i rivalitats més llunyanes, com Boca-River.
Fins i tot, n'hi ha amb connotacions religioses, com Celtic-Rangers.
I sembla inevitable que, en les grans celebracions, algú -sigui jugador, entrenador, president o afició- no es recordi de l'etern rival.

Tanmateix, no tothom pensa igual.
La senyoreta Susana Guasch creu que existeix una disfunció: en la rivalitat Madrid-Barça, les al·lusions són unilaterals.
Segons la filla d'en Tomás Guasch, els blaugranes, en patir de madriditis, som incapaços de celebrar res sense fer referències als blancs; en canvi, al Madrid, com a bons "caballeros del honor", saben animar i celebrar títols sense recordar-se de ningú.
Això és el que es desprèn dels seus comentaris:

(...) Por cierto, no me quiero despedir hoy sin recordar los gritos antimadridistas de Gerard Piqué. Una de las revelaciones de la temporada que se ha confirmado como uno de los mejores centrales de nuestro país. Se confirma una vez más la madriditis de estos muchachos. ¿Han escuchado a algún jugador del Real Madrid en la celebración de las dos últimas Ligas, un sólo cántico cachodeándose de las penas del Barça? Pues eso, ya queda todo dicho.

Susana Guasch, DefensaCentral.com, 24/05/09

Així doncs, segons la senyoreta Susana Guasch, quan a La Cibeles, en les dues darreres celebracions merengues, i iniciat per Cannavaro, Marcelo o Sergio Ramos, sonava el "Barça c..., saluda al campeón" o el "Laporta, quédate", en cap cas hi havia burla vers els culers?

Increïble.
En fi, Susana Guasch, "de tal palo...".

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , , ,

4 comentaris:

Anonymous almogàvers ha dit...

Cannavaro també va cantar: Etoo cabrón saluda al campeón, desde d'alt de la font, el que passsa es que la Guasch devia anar borratxa de contenta i no va sentir res

dimecres, 12 d’agost del 2009, a les 11:59:00 CEST  
Blogger Morrissey21 ha dit...

I fa uns anys recordem el Gran Capità, 'el siete de España', cantant allò de: "¡Barça, Barça, mieeerda!".

És veritat que a Barcelona sempre s'ha mirat cap a Madrid, però les darreres dues dècades, amb mes victòries blaugranes i un estil de joc universalment reconegut i lloat (des quan el Madrid busca la 'excelencia', si sempre s'ha caracteritzat per l'esperit guanyador per sobre de tot?), han fet molt mal a Chamartín. La prova és que una línia editorial com la de DefensaCentral.com hagués estat inimaginable fa uns anys. Coses de la barcelonitis que no els deixa viure.

dimecres, 12 d’agost del 2009, a les 13:52:00 CEST  
Blogger Unknown ha dit...

Es la prepotencia habitual,realment quan es mira a madrid es per personatjes com aquesta, com donant a entendre: Que dieu ara els Ronceros,Relaños,Josevis,Guashes,cuatros,sextas,antena3?

dijous, 13 d’agost del 2009, a les 1:10:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

esa tia siempre hace comentarios tontos primero deberia fijarse en su equipo antes de hablar de su rival q por ciero es el mejor equipo del mundo jja

diumenge, 4 d’abril del 2010, a les 16:20:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici