dissabte, 8 d’agost del 2009

Samuel Eto'o

Fa tres temporades, Samuel Eto'o va celebrar el títol de lliga blaugrana, micròfon en mà, sobre la gespa del Camp Nou, a crits del:

"Madrid c..., saluda al campeón"

Els següents dies, sobretot des dels diaris de Madrid, es va criticar durament que l'antimadridisme del camerunès el portés a aquesta clara falta de respecte vers el club blanc.

I li tenien guardada.
L'any següent, amb la lliga de Capello, un dels cants més repetits a La Cibeles, engegat per l'italià Cannavaro, va ser:

"Eto'o c..., saluda al campeón"

Difícil seria trobar una celebració en què algú no es recordi de l'etern rival.
Res estrany. A ningú no li pot sorprendre aquest tipus de càntics (a excepció de la senyoreta Susana Guasch; però d'això, en parlarem el proper post....).

El que sí ens resulta molt curiós és el fet que l'antimadridisme de l'Eto'o, en el moment de deixar el Barça, es converteixi miraculosament en sentiment madridista.
Aquesta es la "versió Roncero" des fets:

(...) Por cierto, el Madrid va a cobrar casi un millón de euros por derechos de formación de Etoo. Samuel siempre fue blanco y lo ha demostrado en su manera de irse. Les ha sacado hasta la punta del lápiz como venganza por el mal trato recibido. Con él ganaron dos Champions. Sin él, pueden encontrarse con la ruta de siempre. Derrotas, lamentos y muchas búsqueda de justificación para explicar lo inexplicable. Han despedido al killer que las ha dado ocho títulos. Bueno para el Madrid. Gracias Joan. Amic Laporta, eres único
Tomás Roncero, El Mundo de Roncero, 27/07/09

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , ,

2 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

El temps dirà qui està en raó i col·locarà a cadascú en el seu lloc. La veritat es desde que Guardiola va dir que no comptava amb Eto'o (es a dir, ja fa més d'una temporada), el jugador camarunés sabia que el seu lloc estava fora del Barça. Se li ha d'agraïr tot el que ha fet i tots els gols que ha marcat, pero tot cícle té un inici y un final.
Salutacions

diumenge, 9 d’agost del 2009, a les 11:54:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Ja no s'en recorda de com van tratar a Del Bosque, Hierro, Redondo...???Sembla que no...

dilluns, 10 d’agost del 2009, a les 12:53:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici