dimarts, 30 de setembre del 2008

Relaño o Roncero?

Sí, amics, ja no som capaços de distingir entre Relaño i Roncero, a la vista del nivell de l'article d'avui. Prompte comencem amb la cançoneta del Villarato, i amb la tonteria de que els àrbitres afavoreixen al Barça. Difícil em pareix que Medina Cantalejo hagi afavorit al Barça quan no ha pitat un penal a la primera part per mans i ha donat com a vàlid un gol il·legal per falta al porter. Que l'expulsió pot ser rigorosa? Parlem-ne. Que el penal a Eto'o és discutible, parlem-ne també. Però no diguem mai que el penal va ser aberrant o que hi ha haver tongo.
Aquest és el tercer article consecutiu que parla de la victòria del Barça davant de l'Espanyol i de l'actuació arbitral afavorint al Barça. Estic segur que no serà l'últim. Apostemos.

Antiviolencia se achicará ante el Barça


Alfredo Relaño | 30/09/2008

Un buen grupo de jugadores del Barça se solazó junto a los 'boixos' de las bengalas cuando el aberrante penalti dio el triunfo a los suyos ante el Espanyol. Fueron allá, al fondo del que salieron aquellas bengalas transportadas festivamente por la calle entre un cordón de 'mossos d'esquadra' hasta la grada 'anti' del campo del Espanyol, desde donde las lanzaron. El partido se paró, porque la gente decente se alarmó, incluso se asustó. Algunos saltaron al campo, algunos niños lloraron. Pero Medina Cantalejo, experto en la materia, sacó adelante el partido. Al final incluso pitó un penalti y ganó el Barça. Olé.

Y entonces fueron varios jugadores culés a festejarlo con los indeseables. El Espanyol finalmente se arruga a la hora de denunciarles ante la Comisión Antiviolencia. Favor que nos hace a todos muy de agradecer. ¿Cómo amonestar, no digo ya sancionar, a egregios personajes como Henry, Etoo, Messi, Márquez y hasta Piqué? ¿Cómo hacer patente, aunque sea a través de una multa simbólica, un reproche a la actitud de esos héroes postizos de una causa superior como es el Barça? No, no habrá tal. Quizá me equivoque. Ojalá. Pero no habrá el menor gesto. Antiviolencia se achicará ante el Barça. Apostemos.

Existe un respeto reverencial por el Barça que habrá que examinar. Existe sobre todo en Cataluña, donde no es imaginable el caso inverso: ultras del Espanyol acudiendo, protegidos, con sus bengalas, al Camp Nou. Existe en la cobardía moral de la queja de Sánchez Llibre, que cuando le ha abrasado el árbitro en su propio campo se queja de que la Federación apoya a los grandes, por no decir que a quien apoya es al Barça. Existe en el modelo de justicia de nuestro fútbol, que dejó impune el cochinillo del Camp Nou, Medina Cantalejo mediante. Y que dejará impune esto, me temo muy mucho. Al tiempo.

Etiquetes de comentaris: , ,

3 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Bernat, te m'has avançat!!!!!
A mi també m'ha semblat increïble l'article d'en Relaño.
Per a demà, també hi havia pregramat una entrada.
MOLTS RECORDS!!!!!!!

dimarts, 30 de setembre del 2008, a les 19:09:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Bones Bernat, és increible la frivolitat i demagògia en l'anàlisi de la violència al futbol.
Tots els jugadors de tots els equips han celebrat gols adreçant-se als radicals, des de Raul a Raul (Tamudo), i mai s'ha escrit ni una ratlla.

dimecres, 1 d’octubre del 2008, a les 10:15:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

alguien puede decirme algo sobre JAIME COLLAZOS, lo he descubierto recientemente como periodista de veo marca y me gusta, no se si es madridista,pero desconcierta un poco, me gusta porque las pocas veces que lo he visto me parece muy objetivo, no le duele hablar lindezas del barça y criticar al r. madrid, me gustaria mas informacion sobrre este priodista.gracias.

divendres, 28 de novembre del 2008, a les 0:11:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici