dilluns, 30 de juny del 2008

Podem

Reconec que la Selecció Espanyola no m'apassiona. No sóc d'aquells que vibra amb "La roja", ni que es vesteix de torero, ni que té una bandera amb un bou penjada al terrat de casa.
No obstant, sí que he gaudit molt d'aquesta Eurocopa, i sobre tot he gaudit molt amb el joc de la Selecció. Independentment d'altres consideracions ideològiques o polítiques, el que és ben cert és que l'equip de Luís Aragonés ha practicat un gran futbol, i que mereixia guanyar. I que carai, jo volia que guanyés la selecció. Per una vegada a la vida, ja tocava guanyar.
I a més, hi havia una altra raó afegida per a desitjar la victòria: tapar la boca a tots aquells que van orquestrar una campanya mediàtica per a portar a Raúl a l'Eurocopa, i que tant van criticar la decisió d'Aragonés. S'ha vist que, al davant, amb Villa, Torres i Güiza, la papereta estava ben coberta. I que el grup humà ha estat unit com mai.
Amb el perill de ser ventajista, s'ha demostrat que el Sabio de Hortaleza tenia raó.
Ara toca que alguns es rectifiquin. Ho veurem?

Etiquetes de comentaris: , ,

5 comentaris:

Blogger Unknown ha dit...

Rectificar no rectificarà ningú, li fan la pilota a Aragonés amb una desvergonya increíble, els mateixos que quasi aconsegueixen destituir-lo una setmana abans de començar.Jo tampoc soc del símbols de toreros,flamenc etc, però si que el veig el meu equip, i ha guanyat, recorda molt a la de bàsquet, llastima que vindrà DelBosque, amb Hierro, LopezCaro etc i(m'agradaría equivocar-me) tornarem 20 anys enrere una altra vegada.

dilluns, 30 de juny del 2008, a les 15:15:00 CEST  
Blogger Unknown ha dit...

Raúl: "El tiempo siempre pone a cada uno en su lugar"

XD

dilluns, 30 de juny del 2008, a les 15:18:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Jo soc independentista català i per tant no cal que digui el que penso de la Roja, però que bé que els hi està a RAUL, GUTI i tota la merda mediàtica que hi ha al seu voltant!

dilluns, 30 de juny del 2008, a les 15:44:00 CEST  
Blogger Morrissey21 ha dit...

Espanya ha guanyat com poques vegades (mai?) he vist guanyar una selecció un torneig d'aquest tipus: jugant un futbol excel·lent i sent molt superior a tots els rivals que s'han creuat pel camí. Una alegria per a qualsevol afeccionat a aquest esport, més enllà de consideracions polítiques.

dilluns, 30 de juny del 2008, a les 15:55:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

no se si habreis leido otros blog, pero de rectificar alguno sobre raul,ni uno, es mas siguen defendiendo y olvidando lo que han hecho desde la prensa de madrid, como si fueran corderitos

dilluns, 30 de juny del 2008, a les 16:39:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici