dimecres, 11 de juny del 2008

El txiki

Publica avui el diari Sport que el Barça apostarà fort per Villa. Com diuen al poble de ma mare (a Salamanca), a buenas horas, mangas verdes! No crec que Txiki sigui tan burro, però tan reburro, d'anar ara a per Villa. Quin secretari tècnic seria aquest, que s'espera a l'Eurocopa per a fitxar? Avui Villa val, com a mínim, 10 milions d'euros més dels que valia ahir. I si segueix marcant, doncs augmentarà exponencialment el seu preu. Si el Barça vol a Villa, l'hauria d'haver fitxat ja fa un mes. Si no, anem a per un altre.
Però si rasquem una mica en el tema dels fitxatges, comprovarem com la secretaria tècnica del Barça ho fa rematadament mal. Qualsevol jugador mitjà per qui pregunta el Barça val de 15 a 20 milions d'euros, com a mínim, i els bons, a partir de 30. En canvi, les xifres que es barallen pels nostres cracks (Deco, Eto'o, Ronaldinho...), pareixen de saldo. Per Zambrotta, un campió mundial i amb molt de nom a Itàlia, només hem tret 9 milions. En canvi, els Keita o Cáceres n'han costat uns quants més. Per Giovani, només s'han tret 6 milions (i els incentius que puguin venir). Si el Barça anés a fitxar a un jugador d'aquestes característiques, no vull ni pensar què hauria costat.
Què fem malament?

Etiquetes de comentaris: ,

5 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el que escrius, Bernat.
Aquest és un problema greu dels clubs econòmicament poderosos (Barça, Madrid, Chelsea...), qualsevol jugador els costa molt més que als altres.
El cas del Barça amb Giovani, personalment, l'he trobat escandalós. Una promesa de 19 anys, dels millors jugadors en totes les cites internacionals en catagories inferiors, que disposa de la confiança del tècnic en un euqip gran com el Barça, on hi ha tanta competència en la davantera... I NOMÉS 6 MILIONS!!!!!!
Si som nosaltres els que l'anem a fitxar a qualsevol altre club en paguem de 20 en amunt!

dimecres, 11 de juny del 2008, a les 12:26:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Per cert, al Madrid de Ramón Calderón, tres quarts del mateix, només cal recordar els preus que van pagar pels fitaxtges de l'any passat, amb els 30 quilos del Pepe al capdavant.
Tanmateix, no hauríem de caure en el "mal de muchos consuelo de tontos".
És responsabilitat de la secretaria tècnica i a ells cal demanar explicacions.

dimecres, 11 de juny del 2008, a les 12:31:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

si villa vale 40, cuanto hay que pagar por benzema? ahora que Francia no esta jugando bien.

dijous, 12 de juny del 2008, a les 10:36:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic d´acord, el Txiki es el pitjor director tecnic que e vist mai. Vendre a Giovani per 6 milions de euros es vergonyos, vendre a Zambrotta per 9 a les portes d´una eurocopa es realment preucupant, les xifres que surten de jugadors en venda directament son ofensives, Ronaldinho val 45 milions d´euros si el volen i si no que es quedi, etoo val com a minim 50 milions y Deco 30, son xifres de mercat.

Visca el Barça!!!
desde
FC BARCELONA NOTICIAS

dijous, 12 de juny del 2008, a les 22:33:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

També estic d'acord.
No entenc el preu baix de venda de Giovani.
No entenc perquè es ven Zambrotta abans de l'eurocopa quan sabiem de passats tornejos que es un tio que amb Italia juga be i el seu preu pot pujar (com pot passar amb Deco).
I és escandalos que ara volguem fitxar jugadors com Villa nomes pq han fet un hattrick en un partit!
Fora TXIQUI!!!!

divendres, 13 de juny del 2008, a les 10:10:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici