divendres, 16 de maig del 2008

You'll Never Walk Alone

S'està posant de moda, en el món del futbol, l'himne del Liverpool, el "You'll Never Walk Alone".

Ara fa uns dies, en el comiat de
Frank Rijkaard al Camp Nou, es va desplegar una simpàtica pancarta que deia:
"Frank: You'll Never Smoke Alone"


Avui ha estat en
Roncero qui l'utilitza en la seva particular croada pro-Raúl:

Raúl, nunca caminarás solo...

Raúl no irá a la Eurocopa. Bien que lo siento.
No discuto la valía ni la calidad del que vaya en su lugar a defender nuestro honor en los campos de Austria y Suiza. Pero va siendo hora de gritar a los cuatro vientos lo que piensan y sienten millones de fieles a La Roja, muchos de los cuales no son madridistas. Pero saben de fútbol y asumen que el temporadón que ha hecho Raúl y el afán que ha mostrado este hombre por regresar a la Selección de todos merecía un final feliz. Luis ha bunkerizado sus oídos con tal de mantener su postura. Para ocupar su lugar pensó en Bojan, que ha renunciado porque no se sentía con fuerzas. Esto es de traca.

Desde 2001, el madridismo no había disfrutado de un Raúl tan inspirado ante las porterías rivales y tan comprometido. La llegada de Ronaldo le desterró del área y del gol, pero siguió siendo un fijo en el equipo nacional. Y ahora que vuelve a ser el más grande, ni agua. Si llega a ir convocado, Raúl se habría comido a suecos, rusos y griegos en su afán por dejar claro que para él España está por encima de todo. Pero va a ser que no. Al menos, el Madrid y Schuster saldrán ganando al poder contar con un capitán fresco y con más hambre que nunca. La Décima le espera

Tomás Roncero
, diari As, 16/05/08

I jo em pregunto:

On està la "traca" del "cas Bojan"? Que dubta del seu compromís amb la selecció espanyola? Que no ha demostrat prou coses en les categories inferiors de "la Roja"? Tan estrany és que els seus pares el vulguin protegir després de vàries temporades sense descans a l'estiu?

Quant a Raúl, quina casualitat! Aquest europeu s'hauria menjat russos, grecs i tota la resta...
Per què no se'ls va menjar en anteriors mundials i europeus? No era llavors quan "tirava del carro"?


Fèlix

7 comentaris:

Blogger Morrissey21 ha dit...

Finalment, el gran esforç del nacional-madridisime per aconseguir que Raúl anés a l'Eurocopa s'ha tornat en contra dels seus interessos. I és que si una cosa té Luís Aragonés és la seva tossuderia, que li fa renegar de tot el que li vulguin imposar, sigui just o no. Segurament el capità blanc ha fet mèrits per ser convocat, però el fet de matxacar el seleccionador amb la mateixa cançó dia rere dia ha derivat en una repulsió que l'ha deixat fora de l'europeu. Que s'ho facin mirar el proper cop que vulguin 'promocionar' algú.

El cas de Bojan és curiós. Em resulta un tant incomprensible que es vulgui perdre una cita com l'Eurocopa, i més quan està començant la seva carrera professional i només té 17 anys. L'excusa de la manca de vacances en les dues darreres temporades no em sembla suficient: un futbolista viu per aquest tipus de compromisos. Espero que la seva negativa es degui a un problema privat i puntual i no a una manca d'ambició.

diumenge, 18 de maig del 2008, a les 17:00:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Luis Aragonés ha fet honor al seu cognom... jajajaja
No entenc tanta fixació amb el tema Raúl, total a quarts de final cap a casa: les tradicions espanyoles son sagrades!

diumenge, 18 de maig del 2008, a les 17:07:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Per cert, tips, que no direu res del "grandísimo RMNBA"!!!!!!!!!!

diumenge, 18 de maig del 2008, a les 17:09:00 CEST  
Blogger Xavi ha dit...

Altre vegada egpanya es favorita, no?
Amb el curriculum que te no m'extranya que surti guanyadora en totes les apostes.

P.D. Enhorabona Unicaja, tu si que vales,jajajajajaja

dilluns, 19 de maig del 2008, a les 10:03:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Mono lito, el que no deu voler Bojan és cremar-se fent quatre temporades seguides sense vacances, com li ha passat a molts jugadors. En tot cas això, sota el meu parè, és compromís cap al club que el paga. Tant debò ho fessin més jugadors.
I una pregunta sobre el bàsquet, com pot ser qu el millor equip de la història del basquetbol, per sobre de Lakers, Cèltics i Bulls, no passi dels quarts a l'ACB, prmonició de l'Eurocopa ????

dilluns, 19 de maig del 2008, a les 16:11:00 CEST  
Blogger Teixi ha dit...

Bojan lleva 2 años sin vacaciones, para mi no hay caso.

Porque los periodistas de Madrid descargan su ira contra Bojan por la no convocatoria de Raúl?

A caso Güiza no merece el premio de estar en la Eurocopa?, después de ser pichichi en un club como el Mallorca.

Quién ocupaba la banda derecha si al final no hubieran convocado a Sergio Garcia y Cazorla?, pues solo existia la posibilidad de desplazar a Xavi o Iniesta. Basta ya de polémica con Raúl y Bojan, esta es la lista, por cierto acertada si queremos ser justos y punto.

saludos, thepremier.blogspot.com

dilluns, 19 de maig del 2008, a les 16:35:00 CEST  
Blogger Morrissey21 ha dit...

@Òscar "Mono lito, el que no deu voler Bojan és cremar-se fent quatre temporades seguides sense vacances, com li ha passat a molts jugadors. En tot cas això, sota el meu parè, és compromís cap al club que el paga. Tant debò ho fessin més jugadors."

Crec que en porta dues, de temporades sense vacances. També s'ha de dir, però, que aquest any ha jugat pocs partits oficials i estaria en bones condicions físiques per afrontar l'Eurocopa. Una altra cosa és el tema mental; tinc la sospita de que el noi no és tan fort en aquest aspecte com podia semblar. El seu episodi de crisi d'ansietat, hores abans del que havia de ser el seu debut oficial amb la selecció espanyola absoluta, o la tremolosa actuació al Bernabéu, juntament amb aquesta forma d'esborrar-se d'un europeu, fan que em plantegi molts dubtes sobre el nou nen prodigi.

I evidentment que per al Barça ve genial que el noi descansi i s'eviti càrregues i lesions, però un futbolista, si vol ser gran i que tothom l'admiri, ha de jugar aquest tipus de tornejos.

dimarts, 20 de maig del 2008, a les 16:55:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici