dilluns, 12 de maig de 2008

Visca el Barça, visca Catalunya... i visca el Frank!

Imatge de la carta de comiat de Frank Rijkaard, publicada a la revista del club
(Barça Camp Nou, 11/05/08).


8 comentaris:

Blogger Alba ha dit...

LA veritat es que Rijkaard durnat tot aquest temps ha demostrat que sap estar als llocs. Llàstima que els jugadors no han sàpigut estar tan bé com ell.

dilluns, 12 de maig de 2008 a les 15:55:00 CEST  
Blogger vaca ha dit...

Visca!

dilluns, 12 de maig de 2008 a les 16:04:00 CEST  
Blogger El Mono Lito ha dit...

Déu n'hi do el poder d'influència que té la premsa en el pensament de l'afeccionat. Fa unes setmanes Rijkaard era una dels màxims responsables del naufragi culé segons totes les enquestes, i ara resulta, per obra i gràcia de un comiat anunciat i d'alguna portada de diari reclamant bones maneres, que el pobre Frankie no té cap culpa del que ha passat. Doncs sí que la té, i no pas poca. Amb la seva fe en l'autogestió del vestuari i la seva incapacitat per reaccionar en els moments de crisi, ha deixat que una plantilla de futbolistes excepcionals acabés viciada sense remei. Com a gestor de recursos humans ha estat mediocre, gairebé tant com a estratega futbolístic. Això sí, molt educat i molt bona persona.

dilluns, 12 de maig de 2008 a les 19:08:00 CEST  
Anonymous kknts ha dit...

@el mono lito
Tens tota la raó!
Jo porto mesos dient que a Rijkaard se li havia de donar les gràcies pels títols (sobretot la Champions que només en tenim dues), pero ja fa temps que hauria de ser al carrer.
Molt bona persona i molt amable,
PERO COLLONS QUE NO SOM LA UNICEF,
QUE SOM UN EQUIP DE FUTBOL,
de bon poca cosa serveix ser elegant i bon tio si tens una colla de vividors al teu carrec que se n'enfoten i es dediquen a tot menys a correr i entrenar.
NO ha estat capaç de corregir els vicis de molts jugadors i ell com a responsable és el culpable (com a mínim el primer culpable, darrera van els directius).
M'he cansat d'escriue...
MOURINHO!!!!!

dilluns, 12 de maig de 2008 a les 19:22:00 CEST  
Blogger Tips de merengue ha dit...

Fèlix, jo també estic d'acord amb el mono lito i Kknts.
Molt bona persona, sí, i molt ben educat, sí. Però és culpable del deteriorament d'aquest equip, DOS ANYS seguits. No és l'únic culpable, d'acord, però sí té gran part de culpa.
Gràcies per tot, Frank, però és necessari un canvi dràstic, en molts aspectes.

dimarts, 13 de maig de 2008 a les 10:07:00 CEST  
Blogger Xavi ha dit...

Visca en Rijkaard, però que visca ben lluny perque això no hi ha qui ho aguanti. Ahir 8 jugadors entrenant. En Deco que es borra del partit de diumenge al descans, Eto'o no entrena ahir però avui te un partit de costellada a Sevilla. Això és un puto cachondeo. Ja nn'hi ha prou cullons!!
Que els venguin ja!
A10

dimarts, 13 de maig de 2008 a les 11:30:00 CEST  
Anonymous Òscar ha dit...

De senyors i d'agraïts se'n ve de mena.
Despedir al Rijkaard, per les dues temporades d'èxits i el tarannà que ha tingut.
Això no vol dir que no el puguem o haguem de criticar pel desmadre de les dues temporades, on ell n'és un dels responsables.
Encara que el màxim responsable és el Laporta.

dimarts, 13 de maig de 2008 a les 12:59:00 CEST  
Blogger Xavi ha dit...

En cap moment he dit que la culpa de tot sigui d'en Rijkaard, si no que marxi i prou. El puto cachondeo l'ha de resoldre la directiva abans que li arribi a mans del nou entrenador. En cas contrari tornarem a repetir la pelicula l'any vinent.
A10

dimecres, 14 de maig de 2008 a les 10:04:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Pàgina d'inici