dimecres, 9 de gener del 2008

Manda webs!

Avui el Barça juga el partit de copa contra el Sevilla, un partidàs que pot aclarir si la darrera victòria a la lliga va ser flor d'un dia o el començament de la remuntada. El que és evident és que, passi el que passi, el Madrid, a més d'en punts a la lliga, ens guanyarà en controlar l'entorn a voluntat. Mentre els blaugrana ens torturem amb debats i notícies estèrils (jogo bonito o resultadisme, les lesions de Ronaldinho i Deco, Mourinho o Rijkaard...), el Madrid sap transformar les males notícies en bones notícies. La victòria en el minut 93 en la Copa (que per a mi no deixa en massa bon lloc als merengues), es transforma en un supergol de Guti i en un Ahí queda eso. Mentre, l'empat del Barça amb l'Alcoiano és un fracàs. Al mateix temps, la victòria del Madrid contra el Saragossa ens deixa desenes de notícies al voltant de Casillas (la majoria, merescudes) com al millor porter del món, obviant el futbol vist al Bernabeu o les oportunitats de l'equip contrari. I paral·lelament, la victòria del Barça a Mallorca, lluny d'animar a la parròquia i inaugurar la Confraria del Clau Roent Blaugrana, ens deixa com a regust amarg el mal joc de l'equip i la lluita entre jugar bé o guanyar a qualsevol preu.
En fi, passi el que passi aquesta nit, sempre tindrem un motiu per a autoflagelar-nos, mentre que el Madrid, passi el que passi, sempre trobarà arguments per tirar endavant.
Així som, i així ens va.

Per a acabar, us deixo un article que publica avui As, una demostració de rigor periodístic, començant pel títol (Lluvia de webs, quan en cita solament a tres), i acabant amb una enquesta amb una validesa estadística que revoluciona el camp de la sociologia i de la investigació de mercats (què importa que l'enquesta estigui organitzada per www.raulseleccion.com?).

Lluvia de webs pidiendo a Raúl en la Selección

Nos dirigimos a usted para hacerle llegar el deseo e ilusión de muchos de los aficionados al fútbol en España, entre ellos nosotros, de ver a un gran jugador de nuestro país en la Eurocopa con nuestra selección...". Así empieza la petición que desde la página web raulalaeurocopa.com realizan unos aficionados defensores de Raúl a Luis Aragonés para que el capitán del Madrid acuda este verano a la Eurocopa de Austria y Suiza.

Ha sido una de las primeras páginas webs que en 2008 hacen un llamamiento para que el seleccionador convoque para la cita futbolista al siete blanco. No es la única. Y todo parece apuntar a que tampoco será la última. En el ya citado enlace animan a todos los raulistas a enviar la petición para que Luis Aragonés no se olvide de la figura del capitán madridista. "Estamos convencidos de que Raúl puede ayudar muy positivamente a conseguir ese sueño (ganar la Eurocopa), contribuyendo a formar un equipo unido y motivado en busca del triunfo final...", argumentan.

Una de las páginas más completas en cuanto a contenidos, y que también pide la vuelta de Raúl con la Roja, es raulseleccion.com. En ella nos podemos encontrar con una detallada biografía del futbolista, un foro en el que los aficionados opinan sobre el capitán blanco, un enlace de noticias sobre su figura y un vínculo en el que expertos del mundo del fútbol (Maradona, Buyo o Capello, entre otros) hablan sobre las cualidades del madridista. Y una detallada encuesta en la que se demuestra que los aficionados quieren la vuelta de Raúl a la Selección: el 61% cree que debe ir sin duda, el 24% piensa que debería ir en el estado actual y sólo el 10% opina que no sería útil.

Viaje tentador. Parecida a la anterior, pero con un dominio distinto, es raulseleccion.es. En este caso animan a que los seguidores cuenten los motivos por los que Raúl debe ir a la próxima Eurocopa. Y como incentivo sortean un viaje con dos entradas para dicha cita futbolista. Y es que son muchos los aficionados que quieren el regreso del capitán blanco con la Selección.

Etiquetes de comentaris: , ,

9 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

Tens tota la raó.
Aquí ens autoflagelem constantment.
Allà mai.

dimecres, 9 de gener del 2008, a les 12:43:00 CET  
Blogger Alba ha dit...

es veritat, la premsa de Barcelona té aquesta caracterñistica y la Madridista la de mirar pel cantó positiu. En fi, son coses que pasen. A veure com se'n surten de la batalla de Sevilla.
Salutacions

dimecres, 9 de gener del 2008, a les 15:08:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

En el AS han inventat la "lluvia de tres gotas"... Lamentable.

dimecres, 9 de gener del 2008, a les 16:13:00 CET  
Blogger el Schuster de Camas ha dit...

Acabo de trobar aquesta web i la trobo molt divertida de fet, disfruto llegint la frustació antimadridista feta blog. Ara resultarà que quan arribi l'eurocopa anireu amb espanya...si sou del règim taliban no parleu de la selecció, i si odiau a uns del millors juagdors espanyols de tots els temps pq ell sol te mes copes de europa del barça i vesteix de blanc, em sap greu, pero casi millor si no el mencioneu...
Alé, a seguir llegint Sport que si que es l objectivitat feta diari...
¿Si el Barça hagués guanyat el derbi, tampoc haguessis escrit res sobre el partit??
Com va dir el Schuster: Hemos tenido una noche muy cómoda en el Camp Nou.
Tips de merengue...patetic i lamentable, es la viva imatge de l estancament i la falta de progrès que moltes vegades he notat a catalunya, a mes normalment pensau que sou la ostia quan feu cutrades d aquestes. Lamentable...
Madrid Líder!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raúl Selecció!!!!!!!!!!!!!!!!

dimecres, 9 de gener del 2008, a les 18:18:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@el schuster de camas
Es nota que acabes de trobar aquesta plana perquè en 10 línies fas una demostració patètica de no haver entès res de res, ni de la filosofia de la pàgina, ni del llibre que la precedix ni tan sols de l'opinió majoritària de tota la gent que dia rere dia participa en aquest bloc.
Tothom és benvingut, tu inclòs, però abans d'escriure tant i amb tanta determinació, caldria pendre una mica més de temps en documentar-se, en informar-se!

dimecres, 9 de gener del 2008, a les 18:54:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@schuster
Què collons dius!
"Anar amb la selecció"?
Per mi li poden donar pel cul a la selecció, al Madrid i de pas també a tu!
I no necessariament en aquest ordre!

dimecres, 9 de gener del 2008, a les 18:57:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@ kknts

I a Raúl no? O te n'has oblidat?

@ schuster

Clar, ara els jugadors que han d'anar a la selecció ho han de fer per palmarés... Damunt vens generalitzant, si no estàs amb Raúl no estàs amb la selecció, escolta jo anime a la selecció espanyola i vull que aplegue quan més lluny millor, però en estos últims anys la Brunete mediàtica s'està passant de la ratlla, amb jugadors com Guti o ara Raúl, o inclús Cesc al que van fer titular en el partit de vuitens contra França en el mundial de 2006.

El cas de Raúl, mira tu per on, a mí sí que me fa gràcia. Si va, pues que vaja, a mí me dóna igual, el problema és que si va després n'hi haurà presió a Aragonés des de la Brunete per a que siga titular, ¡la presió no pararà! A l'Aragonés ja li han ficat la creu i me sap mal, perquè ha fet lo mateix que els anteriors seleccionadors: Classificar-se per a les grans ocasions i caure amb el primer rival seriós que trobaven (Camacho ni tan sols això, ja que va perdre amb Corea).

dijous, 10 de gener del 2008, a les 12:49:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

@salva m.
I a Raúl també.
Tens raó, m'havia oblidat.

dijous, 10 de gener del 2008, a les 15:26:00 CET  
Anonymous Anònim ha dit...

no eres mas tonto porque no puedes.

picha,aver cuando miras lo mismo en el sport, por eejmplo lo de las gutifarras, que en mundo deportivo salio lo mismo que en marca o as, lo de la agencia efe.... ale, que feliz que eres tu mismo, un saludo a los julays de catalunya.

diumenge, 13 de gener del 2008, a les 6:19:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici