divendres, 31 d’agost del 2007

Vigila, Deco!

(...) La lesión de Etoo, siempre lamentable en el aspecto humano, es una tranquilidad para el holandés, que pondrá a Messi, Henry y Ronaldinho sin posibilidad de equivocarse. Giovani y Bojan, por los que suspiran la afición, tendrán ahora más fácil aparecer en el equipo, y quien sabe si hasta hacerse los amos. Se le ha solucionado al Barça un problema, pero le queda pendiente el de Deco, que jugó los noventa minutos del Gamper, circunstancia que no sabrá el portugués si es buena o mala para él. ¿Ha recuperado la confianza del entrenador o tal desgaste supone que volverá al banquillo ante el Athletic? Deco protagoniza el otro debate en el Camp Nou, menos estridente que el de los Cuatro Fantásticos. ¿Es oportuno que jueguen Xavi e Iniesta junto a Touré Yaya o le iría mejor al equipo con Deco en el campo y uno de los pequeños fuera? Dudas mientras vuelve la Liga, envueltas todas en una certeza: el Madrid corre que se las pela; el Barça... está por ver. Etoo es de los que corre, desde luego.
Tomás Guasch, diari AS, 31/08/07

El Barça tenia dos problemes, segons Guasch.

Un són els 4F (Eto’o Henry Ronaldinho Messi).
En Tomás creu que el fet de tenir quatre davanters tan bons és un embolic preocupant.
Ara ja s’ha resolt: Eto’o lesionat.
Els culers podem respirar tranquils!

L’altre problema és al mig del camp.
Més del mateix, tenir tanta gent que la toca bé (Deco Xavi Iniesta Touré) també és un trencaclosques de difícil solució, pensa en Guasch...
Què podem fer?
I si li trenquem una cama al Deco? Problema solucionat?

Guasch!
Si l’enveja fos tinya...



Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , ,

4 comentaris:

Blogger Unknown ha dit...

No sé perque sempre intenta desestabilitzar amb aquests articles si ja tenim Arús i "sus esbirros" per fer-ho, portaven tota la setmana buscant-li els tres peus al gat amb els cuatre i ara tornen a dir el mateix que guash, a mes de criticar big yaya.lamentable com sempre

dissabte, 1 de setembre del 2007, a les 18:47:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb tu, flipato.
És lamentable el programa de l'Arús, no entenc com pot existir un programa que des de Barcelona es dediqui sistemàticament a tirar merda a sobre del nostre propi terrat!
Arús impresentable!
Molt millor quan esdedicava a fer de "Nuñito" i pallassades d'aquestes.

dissabte, 1 de setembre del 2007, a les 19:13:00 CEST  
Blogger dfons ha dit...

Es que l'enemic el tenim a casa!! de que serveix criticar a guasches i ronceros si tenim els "suposats" cules venent mentides dilluns rera dilluns?

dissabte, 1 de setembre del 2007, a les 23:37:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Tips d'Arús! i cia!

diumenge, 2 de setembre del 2007, a les 10:08:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici