dimecres, 18 de juliol del 2007

El Sr. Guasch i la memòria històrica

Com diu un bon amic meu, la realitat i les persones no em deixen de sorprendre. Quan amb en Fèlix varem recopilar infinitat de comentaris dels nostres benvolguts Profetes blancs, per la creació de “Tips de merengue”, creia que ho havíem llegit tot, però és el que tenen els nostres amics, no ens deixen de sorprendre, i si no llegiu el que escriu el nostre amic Guasch en el seu article d’opinió d’avui:

Más sorprendente es lo del Valencia: si el Madrid pretende a uno de sus futbolistas, tira del viejo agravio que dice sufrió cuando Pedja Mijatovic se marchó al Bernabéu, y se remite a la cláusula del Villa o Silva de turno. Pero si él se acerca al Madrid, espera rebajas. Si no hubieran echado a Ayala tendrían un problema menos. Por cierto: por Ayala preguntó un día el Madrid y le dijeron que 2.000 kilos. Memoria histórica.

Memòria històrica !!!!

Es com si qualsevol dels darrers dictadors mundials, parlés de llibertat d’expressió, i és que com molt bé diu la dita popular:

Digue’m de que presumeixes i et diré què et falta, i si no rellegiu en boca d’en Tomàs:

Entre los brasileños los hay como Ronaldo, Roberto Carlos o Rivaldo, y como Ronaldinho. Brasileños con carnet de primera y brasileños con carnet de moto. Ronaldinho es de los últimos

Ronaldinho es un magnífico futbolista, insisto, pero no ha desequilibrado nada.”

Hasta ayer no había más dios que Ronaldinho y, a lo sumo, Eto’o era su profeta. Pero apareció Robinho y todo se precipita en el Camp Nou.”

Òscar.

2 comentaris:

Blogger Unknown ha dit...

No te vergonya,quina credibilitat pot tenir un tiu que quan guanya l'espanyol es el més pericu i si no es merenguísim.El bufó de la cort .
salutacions

dimecres, 18 de juliol del 2007, a les 14:38:00 CEST  
Anonymous Anònim ha dit...

Sí senyor flipato!
Una cara nova li haurien de fer!

dimecres, 18 de juliol del 2007, a les 20:28:00 CEST  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici