dijous, 14 de gener del 2010

L'endeví: predicció III

"Amigo sólo te diré una cosa. En mayo Messi se hizo acreedor al Balón de Oro porque ganó todo y se salió. Pero desde mayo está en excedencia. Cristiano al contrario. Ha mantenido una línea regular todo el año y sólo la lesión ha frenado su temporadón. Se lo merece por su constancia. Messi ha sido flor de cinco meses. A Argentina la salvaron Higuaín y Palermo, no Messi..."
Tomás Roncero, la ment prodigiosa


Predicció realitzada abans que Leo Messi guanyés el premi World Soccer al millor jugador del món, la Pilota d'Or de la Copa Mundial de Clubs, el premi Toyota al millor jugador de la final del Mundial de Clubs, el premi FIFpro al millor jugador del món i, a l'actualitat, encapçali la llista de golejadors de la lliga.
Quant a la Pilota d'Or, no només va guanyar a Cristiano Ronaldo, a més va fer-ho amb la major diferència de punts de la història.

En fi, "flor de cinc mesos".

Fèlix

Etiquetes de comentaris: , , , ,

3 comentaris:

Anonymous almogàvers ha dit...

Des de mayo esta en exdedencia...
Flor de cinco meses...

Aquest individu es una màquina!

dijous, 14 de gener del 2010, a les 21:28:00 CET  
Blogger Salva M. ha dit...

Lo putu crack!
La temporada 8/9 va acabar a mitan juny, un mes de vacances i un altre de pretemporada i la 9/10 comença a mitan agost. Fins mitan desembre són 4 mesos, dels quals Cristiano Ronaldo se n'ha pasat un parell lesionat: LA MITAT. Mentres tant Messi ha seguit participant en els 3 títols que ha guanyat el Barça aquesta temporada i en el lideratge del Barça en Lliga i la classificació a octaus de la Champions.

Roncero tindria que haver dit: "Messi no ha sido el mejor de 2009, ha sido sólo flor de doce meses" jajajaja

divendres, 15 de gener del 2010, a les 15:48:00 CET  
Anonymous kknts ha dit...

A5

diumenge, 17 de gener del 2010, a les 0:26:00 CET  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici